Oletko aina halunnut omistaa jazzklubin? Storyvillen peliliikkeiden myötä se on nyt mahdollista

Sijoittamalla 5000 euroa, saat nimesi kaiverrettuna legendaarisen Storyvillen seinään.

Kuva: Storyville

Korona-pandemia on kurittanut kaikista toimialoista kovimmin kenties ravintolasektoria. Yksi kärsijöistä on 28 vuoden ikään ehtinyt, legendaarinen Storyville, jonka brändi tunnetaan ulkomaita myöten.

Vaikeuksista huolimatta tunnettu jazzklubi ei aio luovuttaa, vaan seuraavana oljenkortenaan se on päättänyt kerätä lisää omaa pääomaa osakeannin avulla selvitäkseen kriisistä yli. Tavoite on saada kokoon 200 000 euroa.

"Tähän on kyllä hyvät edellytykset"

Storyvillessä katsotaan toiveikkaina tulevaisuuteen ja odotetaan aikaa, jolloin klubi pystyy taas tarjoamaan asiakkailleen sitä, mitä he parhaiten osaavat; live-musiikkia ja tanssia. Yritys vetoaakin ihmisiin ajatuksella, että sijoittamalla Storyvilleen jokainen meistä voi olla pelastamassa palaa elävän musiikin ravintolahistoriaa.

“Tähän on kyllä hyvät edellytykset. Ravintolapalveluille on varmasti patoutunutta kysyntää tämän pitkän kotonaistuskelun jälkeen. Uskon, että vuoden toisella puoliskolla päästään uudelleen vauhtiin. Lisäksi kilpailutilanne saattaa muuttua paremmaksi, vaikka tietysti kenellekään kanssaravintolayrittäjälle ei liiketoiminnan sulkemista toivokaan”, Storyville Oy:n perustaja Jorma Railonkoski kertoo.

Storyville on panostanut poikkeusolojen aiheuttamaan ahdinkoon myös monella muulla keinolla.. Storyville otti muun muassa ensimmäisenä ravintolana Suomessa käyttöön Genanon-teknologiaan pohjautuvan ilmanpuhdistimen, joka suodattaa VTT:n tutkimuksen mukaan jopa 99,99 prosenttia sisäilman viruksista ja kaikki kosketuspinnat on Nanox-käsitelty itsedesinfioiduiksi.

Storyville vanhoine tiiliseinineen on säilynyt lähes muuttumattomana yli 28 vuoden ajan.
Storyville vanhoine tiiliseinineen on säilynyt lähes muuttumattomana yli 28 vuoden ajan. Kuva: Storyville

Mitä sijoittamalla saa?

Storyvillen omistajaksi pääsee jo sadan euron sijoituksella. Tällä summalla saa pienen omistuksen lisäksi myös erilaisia vip-etuja. Mitä suurempi sijoitus on, sitä suurempi on toki omistusosuus, mutta myös vip-edut paranevat. Jos esimerkiksi olet aina halunnut saada oman nimesi kaiverrettuna legendaarisen klubin seinään, tämä on mahdollista 5000 euron sijoituksella.

Osakkuuden ja vip-etujen lisäksi sijoitus Storyvilleen antaa sinulle mahdollisuuden rehvastella sillä, että omistat virallisesti oman jazzklubin Helsingin keskustasta, aivan Eduskuntatalon vierestä. Harva pystyy tähän!

Ravintolan arvostustaso on osakeannissa miljoona euroa, joten esimerkiksi 10 000 euron sijoituksella ravintolasta saa noin 1 prosentin siivun. Osakeanti päättyy 15. huhtikuuta.

Elävän musiikin paikkana Storyville on saanut tunnustusta peräti kolme kertaa, kun amerikkalainen DownBeat-julkaisu listasi Storyvillen maailman parhaiden jazzklubien joukkoon.Ravintola vanhoine tiiliseinineen on säilynyt lähes muuttumattomana yli 28 vuoden ajan.

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi