On the Rocksin uudistunut liveklubi avataan huhtikuussa

On the Rocksin liveklubi uudistuu monipuoliseksi musiikin ystävien keikkapaikaksi ja yökerhoksi huhtikuun lopulla.

On The Rocksin avajaisviikonlopussa mukana muun muassa Mara Balls.
On The Rocksin avajaisviikonlopussa mukana muun muassa Mara Balls. Kuva: Pinja Pinola

Mikonkadun uuden klubin avajaisia vietetään 26.-28. huhtikuuta välisenä viikonloppuna, joka käynnistyy jo torstaina. Lavalle nousevat muun muassa Kauriinmetsästäjät, Teksti-tv 666, Shiraz Lane, Dallas Kalevala sekä Mara Balls.

Remontin myötä On the Rocks ei muutu ainoastaan sisustukseltaan, sillä myös tarjonta monipuolistuu. Baarin puolelta löytyy enemmän pienpanimotuotteita sekä raikkaita drinkkejä, ja musiikkia kuullaan laidasta laitaan. Keikkakävijöille kuitenkin suurin uudistus tulee olemaan se, että lavan paikka siirtyy. Uusi lava parantaa konserttinäkyvyyttä ja tilaa voidaan helpommin hyödyntää eri käyttötarkoituksiin.

"Tavoitteenamme on rakentaa monipuolinen musiikin ystävien klubi, jossa viihtyvät sekä keikkakävijät, että yön dj-klubeilla bailaava yleisö. Uudistunut klubi mahdollistaa sen, että voimme järjestää entistä hienompia tapahtumia ja luoda ikimuistoisia elämyksiä asiakkaillemme", kertoo markkinointivastaava Kia Koistinen.

On the Rocksin kesän ohjelmistoon sisältyy sekä kärkiartisteja että uusia tuttavuuksia useasta eri genrestä. Livetoiminnan lisäksi myös viikonloppujen dj-klubit uudistuvat ja iltamenoihin on luvassa erilaisia klubeja vaihtuvilla teemoilla.

"Uudistetulla lavalla tullaan näkemään entistä enemmän ulkomaisia artisteja sekä isompia kotimaisia nimiä. Kuten avajaisohjelmastakin voi päätellä, keikkojen skaala tulee olemaan varsin laaja. Myös dj-toiminta uudistuu myöhemmin keväällä", kommentoi On the Rocksin tuore ohjelmapäällikkö Iiro Ylönen.

"Pyrimme vaalimaan On the Rocksin perinteitä, mutta myös uudistumaan. On the Rocks näyttää uudelta, mutta tuntuu tutulta."

Keväällä On the Rocksissa keikkailevat mm. Blaze Baley (UK), Samae Koskisen Korvalääke, Kalevauva.fi, Malady, Francine, Medeia sekä Bloodred Hourglass.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi