Opiskelijoiden kesäkahvila Mansessa

Hanke sai alkunsa, kun Tampereen ammattikorkeakoulun Proakatemian opiskelijat päättivät työllistää itsensä kesäksi.

Yrittäjyyttä opiskelevat Annamari Könnölä, Nina Widén ja Maria Ruokonen järjestivät itselleen töitä.
Yrittäjyyttä opiskelevat Annamari Könnölä, Nina Widén ja Maria Ruokonen järjestivät itselleen töitä.

Opiskelijoiden kesäkahvila

Puistokahvila Pulu avasi ovensa Sorsapuistossa kesäkuun alussa. Hanke sai alkunsa, kun Tampereen ammattikorkeakoulun Proakatemian opiskelijat päättivät työllistää itsensä kesäksi. Kahvilatoiminnan lisäksi Pulussa järjestetään tapahtumia läpi kesän. Luvassa on muun muassa puistokirppiksiä, flamencoa ja musiikkia. 

Tapahtumista tiedotetaan Pulun Facebook-sivuilla ja blogissa. Tapahtumien yhteydessä tarjoillaan erikoisempia herkkuja tapahtumateemojen mukaan. Kesäkahvila on auki elokuun loppuun asti. Sitä ennen luukut suljetaan vain juhannukseksi.
Puistokahvila Pulu, Sorsapuisto

Ravintola Kaisla

Kaislan terassilla saa käristää makkaraa oikein ammattilaisten avustuksella, kun ravintola järjestää taas grillaus-workshoppeja asiakkailleen. Vierailevina ammattilaisina nähdään muun muassa Ravinteli Berthan keittiömestari Mika Roito ja Ravintola C:n keittiömestari Ilkka Isotalo. Työpajan hinta on 75 euroa, joka kattaa opetuksen, ruuan ja essun. Kaislassa järjestetään workshoppien lomassa myös grillibileitä, joiden avajaisia juhlitaan 29.6. Luvassa on jazzia ja Deep South -kanaruokaa.
Ravintola Kaisla, Mustalahden Satama, Paasikiventie 2

Panimohelmiä Kahvillassa

Luomutuotteistaan tunnetun ravintola Kahvillan kylmäkaappi täyttyy kotimaisten pienpanimoiden tuotteista vuoron perään kahden viikon ajaksi. Lisäksi henkilökunta jakaa tietoa oluista. Nyt kaapista löytyy Malmgårdin Panimon oluita, kesäkuun puolivälistä alkaen Vakka-Suomen Panimon tuotteita.
Ravintola Kahvilla, Aaltosenkatu 31–33

Retroilua terassilla

Koskikeskuksen ravintolamaailma uudisti terassinsa. Entinen Sunset Terrace muuntui Retroterassiksi. Idea syntyi Ravintolamaailmassa järjestetyistä Retrodiscoista. Drinkkilista henkii menneitä vuosikymmeniä: valikoimiin kuuluvat muun muassa amppari ja Campari-tuoremehu. Retroterassin ikäraja on 30 – eihän se muuten olisi retro.
Retroterassi, Koskikeskus

Mökkijussi kaupungissa

Ravintola Kivenheitto juhlii juhannusta koko jussiviikonlopun ajan. Pippaloissa heitetään tikkaa ja pelataan mölkkyä. Terassi on koristeltu koivunoksin, ja aitoon juhannustunnelmaan päästään makkaranpaistolla. Perjantaina ja lauantaina ravintola on auki aamukahteen, sunnuntaina puoleenyöhön.
Kortteliravintola Kivenheitto, Teiskontie 1

Priimaporsasta ja paprikaa

Espanjalainen ravintola Sevilla päivitti listansa. Tarjolla on muun muassa iberico-porsasta, jota pidetään maailman parhaana porsaanlihana. Lisäkkeenä tarjoillaan aitoa espanjalaista paellariisiä calasparraa sekä pieniä paprikoita. Sevilla tekee yhteistyötä espanjalaisen viinintuottajan Miguel Torresin kanssa, joka toimittaa ravintolalle myös alkoholitonta punaviiniä.
Ravintola Sevilla, Itsenäisyydenkatu 2

Nokialaista Tillikassa

Satavuotias Tillikka on aloittanut yhteistyön Nokian Panimon kanssa. Ravintola on ottanut listalleen kaikki panimon tuotteet. Mukana ovat myös asiakkaiden toivomat pirkanmaalaiset oluet. Valikoimaan kuuluu lisäksi panimon Tillikalle yksinoikeudella tekemä suodattamaton Kellariolut.
Ravintola Tillikka, Hämeenkatu 14

Manhattan muuttaa

Oletko ihmetellyt, missä on Ahtojääntorin Manhattan Steak House? Ravintola ei ole lopettanut vaan tekemässä muuttoa uusiin tiloihin. Steak House avautuu Koskikeskuksen uudistuneessa kolmannessa kerroksessa 25. päivänä kesäkuuta.
Manhattan Steak House, Koskikeskus

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi