Orkidealla edessä kunniakierros 25 teknovuoden kunniaksi

The Residency -klubikonsepti rantautuu Jyväskylään, Ouluun, Kotkaan ja Tampereelle.

Tapio "DJ Orkidea" Hakanen.
Tapio "DJ Orkidea" Hakanen.

25 vuotta DJ:nä ja musiikkituottajana toiminut DJ Orkidea tuo uuden The Residency konseptinsa myötä elektronisen tanssimusiikin eri aikakaudet Suomen johtaville tanssilattioille. Monet maailman parhaista klubeista tunnetaan nimenomaan erinomaisista DJ-residenteistään, joten The Residency on luonteva askel suomalaisessa klubimaailmassa, sekä uusi projekti Orkidealle, joka on nähty residenttinä aikaisemmin vain Helsingissä

Tapio "DJ Orkidea” Hakanen on valittu 7 kertaa suomen parhaaksi DJ:ksi, soittanut lähes 2000 keikkaa kuudella mantereella, julkaissut 4 albumia Universal Musicilla, isännöinyt omaa lavaa Weekend Festivalilla ja remixannut Tiëstoa sekä Nightwishia.

Syksyllä 2016 starttaavan residenssikauden ideana on vahvistaa kaupunkien paikallista klubi- ja musiikkikulttuuria esittelemällä elektronisen musiikin rikasta historiaa, nykyhetkeä ja tulevaisuutta yhdessä paikallisten promoottorien kanssa. Orkidean lisäksi tapahtumissa kuullaan suomen eturivin DJtä kuten Lenno, Proteus, Rico Tubbs ja Milla Lehto.

The Residency tullaan näkemään yksinoikeudella kotimaisen Restamax-konsernin yökerhoissa, sillä yritys on panostanut viime vuosina erityisesti Helsingin ulkopuolisten yökerhojen tarjoaman klubikokemuksen tasoon. Orkidean ainutlaatuisen residenssin pääsee kokemaan kuluvan vuoden aikana Kotkan Soolossa, Tampereen Unionissa, Jyväskylän Escapessa sekä Oulun Tivolissa. Tapahtumia pidetään noin neljän kuukauden välein.

“Residensseissä pääsee ihan eri tavalla luomaan suhteen paikkaan ja yleisöön. Oman uran ajalta Unity- ja JACK-klubien residenssit on yksiä rakkaimmista kokemuksista ja kaikista The Residencyn kaupungeista on paljon hyviä muistoja joten odotan tätä jo innolla” kommentoi DJ Orkidea.

The Residency -klubikiertue on osa Orkidea 25 -kiertuetta. Orkidean artistiuran kaksvitoset polkaistiin käyntiin eeppisissä tunnelmissa, kun hän oli järjestämässä ylistettyä Juhlaviikkojen Classical Trancelations -konserttia Musiikkitalolle. Konsertissa trance-klassikot saivat uuden muodon täyden orkesterin taitavissa käsissä. Orkidea juhlii 25-vuotista taivalta kotimaan oleellisimmissa yökerhoissa ja keikkapaikoissa ja kruunaa homman Tallink-Siljan 25 Years of Dance -risteilyllä.

The Residency -ohjelma:

  • Jyväskylä - Escape - 30.09.2016
  • Oulu - Tivoli - 11.11.2016
  • Soolo - Kotka - 26.11.2016
  • Tampere - Union - 09.12.2016

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi