Parasta SYÖ!-ravintolaa etsitään jälleen! Äänestä suosikkiasi ja voita herkullisia palkintoja

Äänestä SYÖ!-viikkojen suosikkiasi ja voita ravintolalahjakortti.

Suomen kovin ravintolakampanja, SYÖ!-viikot, starttasi vuoden 2024 tarjoamalla SYÖ!-kansalle mahdollisuuden äänestää parasta SYÖ!-ravintolaa. Suosittu äänestys saa nyt jatkoa, kun ravintolat kamppailevat jälleen asiakkaiden suosiosta paraikaa käynnissä olevilla, aina 30. toukokuuta jatkuvilla SYÖ!-viikoilla

SYÖ!-viikkojen ajan käynnissä olevassa kilpailussa ovat mukana kaikki kampanjaan osallistuvat ravintolat pääkaupunkiseudulta, Tampereelta ja Turusta. Voittajat kruunataan jokaisesta kaupungista.

Äänestä suosikkisi voittoon ja voita siinä sivussa itsekin!

Helmikuussa SYÖ!-viikkojen äänestyksessä annettiin yhteensä lähes tuhat ääntä, jotka jakautuivat useiden eri ravintoloiden kesken.

Tiukan äänestyksen voittajat ansaitsivat asiakkaiden mielestä kiitosta niin laadukkaista tarjousannoksista, erinomaisesta hinta-laatusuhteesta, tunnelmallisesta ilmapiiristä kuin ykkösluokan palvelusta.

Voiton veivät...

Pääkaupunkiseudulla: Tawook Lab
Tampereella: Tisle Kalaa ja Cocktaileja
Turussa: Lone Star

Syyrialaista ruokaa tarjoileva Tawook Lab palkittiin viime kampanjassa Parhaan SYÖ! ravintolan -tittelillä.
Syyrialaista ruokaa tarjoileva Tawook Lab palkittiin viime kampanjassa Parhaan SYÖ! ravintolan -tittelillä.

Kuka vie voiton tällä kertaa? Äänestä oma suosikkisi voittoon!

Ps. Ja jotta palkinnot eivät menisi ainoastaan ravintoloiden taskuun, myös äänensä antaneilla on mahdollisuus voittaa ravintolalahjakortteja. Suosikkiaan voi äänestää SYÖ!-viikkojen nettisivuilla koko kampanjan ajan. Äänestyksen voittajaravintolat julkaistaan kampanjan päätyttyä.

SYÖ!-viikkoja vietetään 17.-30.5.2024. Kaikki kampanjassa mukana olevat ravintolat ja annokset sekä äänestyksen löydät osoitteesta syöviikot.fi.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi