Pikkujoulut Helsingin ytimessä? Kluuvista löydät vaihtoehdon jokaiseen makuun ja tilanteeseen

Kauppakeskus Kluuvi tarjoaa täydelliset puitteet pikkujouluihin Helsingin keskeisimmällä paikalla.

Kaupallinen yhteistyö

Kuva: Laura Matilainen

Vuoden odotetuin juhlakausi on taas täällä! Olipa suunnitelmissasi juhlinta sitten pienellä porukalla tai isomman seurueen kesken, kauppakeskus Kluuvi tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja pikkujoulujen järjestämiseen keskeisellä sijainnilla Helsingin ytimessä.

Tutustu Kluuvin tarjoamiin vaihtoehtoihin ja varaa paikkasi vuoden ikimuistoisimpiin pikkujouluihin nyt. Kluuvin ravintolat ja kahvilat on listattu juttuun aakkosjärjestyksessä.
 

Belge Bar & Bistro

 • Mitä: Rehtiä ruokaa ja laatujuomia belgialaisella aksentilla
 • Kenelle: Kaikenkokoisille porukoille

Kuva: Laura Matilainen

Olut- ja ruokaravintola Belge on erinomainen vaihtoehto pikkujoulujen viettoon kaikenkokoisille seurueille. Viihtyisät ja tunnelmalliset tilat kutsuvat viettämään rentoa iltaa herkullisten makuelämysten ja laatujuomien äärellä. Belgessä viihdyt pidemmällekin iltaan!

Belgen ruokalistalta löytyy niin valmiita menukokonaisuuksia kuin ala carte -annoksia jokaiseen makuun ja ruokavalioon - täällä et jää taatusti nälkäiseksi! Isommalla porukalla juhlivien kannattaa tutustua myös erityisiin ryhmämenuihin, joista löydät ravintolan suosituimpia annoksia yhteen koottuna.

Simpukat ovat ravintolan todellinen erikoisuus, ja niillä kannattaa lähteä herkuttelemaan myös pikkujoulukaudella. Joulukuun 18. päivään saakka Belgessä vietetään simpukkaviikkoja ja pöydät täyttyvät höyryävistä simpukkakattiloista. Mikä mahtava ohjelmanumero!

Pikkujouluihin kuuluu maistuvan ruoan lisäksi oleellisena osana myös juomat, ja niitähän Belgessä riittää! Laadukkaiden oluiden lisäksi juomalistalta löytyy laaja kattaus siidereitä, puna- ja valkoviinejä sekä kuohuvaa niin ruoan kanssa kuin sellaisenaan nautittaviksi.

Tutustu Belgeen
 

Espresso House

 • Mitä: Laaja valikoima kahveja ja herkkuja
 • Kenelle: Herkkusuille

Kuva: Laura Matilainen

Kevyt salaatti- tai patonkilounas, täytettyjä leipiä ja suussasulavia kakkuja. Mikä saisikaan paremmin juhlatuulelle kuin pieni herkutteluhetki lämmittävien kausikahvien ja -juomien äärellä työ- tai ystäväporukan kesken.

Isomman juhlaporukan kannattaa hyödyntää Espresso Housen Catering-palvelu, jonka kautta voit tilata ennakkoon valitsemasi määrän erilaisia tuotteita, kuten vaikkapa laatikollisen uunituoreita pullia ja runsaita aamiaispaketteja.

Tutustu Espresso Houseen
 

Fratello

 • Mitä: Huippukahvia ja ihania herkkuja
 • Kenelle: Nautiskelijoille

Kuva: Laura Matilainen

Erinomaista kahvia, kevyitä aterioita ja suussasulavia leivonnaisia. Kaikkea tätä löydät Fratellosta, rennon fiiliksen kahvilasta Kluuvin toisesta kerroksesta. Kahvila on omiaan niin lounaalle kuin pienemmän porukan rentoon kahvitteluhetkeen ennen illan juhlintaa.

Jos haluat tilata Fratellon herkkuja kotiin, toimistolle tai juhlatiloihin, tämäkin onnistuu helposti. Fratellon kautta saat tilattua juhliisi niin suolaisia kuin makeita herkkuja aina pienestä suolapalasta tukevampiin ruoka-annoksiin.

Tutustu Fratelloon
 

Hanko Sushi

 • Mitä: Käsintehtyjä susheja ja bowleja
 • Kenelle: Laatusushien ystäville tilanteeseen kuin tilanteeseen

Kuva: Laura Matilainen

Kukapa ei rakastaisi tuoreita, käsintehtyjä susheja! Vastuullisesti tuotetut ja tilauksesta valmistetut sushit ovat omiaan pikkujoulujen juhlatarjoiluun.

Sen lisäksi, että Hanko Sushi tarjoaa erilaisia sushilajitelmia ja jaettavia annoksia paikan päällä, kannattaa pitää mielessä myös ravintolan ennakkoon tilattavat Party Platterit, joiden avulla laatususheilla herkuttelu onnistuu vaikkapa toimistolla tai muissa juhlatiloissa.

Monipuoliset Party Platterit sopivat niin alkupalaksi, pääruoaksi kuin naposteltavaksi, ja isoimmista, 96 kappaleen plattereista riittää syötävää isommallekin porukalle.

Tutustu Hanko Sushiin
 

More Tea

 • Mitä: Kuplateetä ja aasialaisia jälkiruokia
 • Kenelle: Trenditietoisille

Kuva: Laura Matilainen

Kuplatee on yksi tämän hetken ehkä trendikkäimmistä ja suosituimmista juomista, ja juuri tästä syystä Kluuvista löytyvä More Tea onkin oiva kohde kaikille niille, jotka haluavat päästä osalliseksi suositun juoman saloista. Boba-helmiä sisältävä hauska juoma sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen, ja se nostaa taatusti hymyn juojansa huulille.

Maukkaan kuplateen lisäksi More Tea tarjoaa aasialaisia jälkiruokia, kuten Snow Ice -annoksia tai grass jelly -hyytelöä sisältäviä aasialaisia jälkiruokakulhoja. More Tea:n tiloihin mahtuu muutama juhlija, mutta isomman porukan kannattaa tilata herkut paikan päälle More Tean oman cateringin kautta.

Tutustu More Teahen
 

Paulig Kulma

 • Mitä: Kahvia, viiniä ja kakkuja
 • Kenelle: Herkuttelijoille

Kuva: Laura Matilainen

Ihastuttava Paulig Kulmaan, joka tarjoaa helpon pysähtymispaikan päivän jokaiseen hetkeen aina aamiaiselta lounaalle ja työpäivän jälkeiselle viinilasilliselle.
Isompien seurueiden tai juhlatarjoiluja etsivän kannattaa tutustua Paulig Kulman cateringin tarjoamiin räätälöityihin ratkaisuihin.

Saatavilla on tilauksesta myös kokonaisia kakkuja, jotka kruunavat juhlat kuin juhlat. Miltä kuulostaisi esimerkiksi pikkujouluteemaan erinomaisesti sopiva Irish Coffee - kakku?

Tutustu Paulig Kulmaan
 

Pizzarium

 • Mitä: Levypizzoja
 • Kenelle: Rennolle juhlakansalle

Jos etsit helppoa syötävää yhteisiin ruokailuhetkiin tai kaikille maistuvaa tarjoiltavaa juhliin, ratkaisu löytyy Pizzariumista! Italialaisilla resepteillä valmistetut herkulliset pizzapalat ovat takuuvarma ratkaisu kaikkiin tilanteisiin ja kaikenkokoisille seurueille.

Pizzariumista voit tilata pizzoja juuri sinun tarpeesi mukaan aina yksittäisistä pizzapaloista kokonaisiin pizzalevyihin. Saatavilla on myös gluteenittomia, vegaanisia ja kasvisvaihtoehtoja, joten syötävää löytyy taatusti jokaiselle.

Pizzariumin pizzoista tekee aivan erityisiä niiden valmistukseen käytettävät raaka-aineet: kaikki pizzoihin tulevat täytteet esivalmistellaan ravintolan omassa keittiössä, ja raaka-aineet tulevat suoraan Italian auringon alta. Näihin pizzoihin ihastuu taatusti jokainen!

Tutustu Pizzariumiin
 

Speakeasy

 • Mitä: Kanansiipiä, burgereita ja fingerfoodia
 • Kenelle: Sosiaalisille syöjille

Kuva: Laura Matilainen

Legendaarinen siipiravintola Speakeasy on erinomainen vaihtoehto silloin, kun haluat juhlia pikkujouluja rennon tunnelman, hyvän ruoan ja kylmän juoman siivittämänä.
Speakeasyssä nautitaan tietenkin wingseistä, jotka sopivat täydellisesti jaettavaksi koko pöytäseurueen kesken. Ravintola tarjoaa erikokoisia siipiannoksia aina pienimmistä Party Packeista jopa 200 kappaleen wings-herkkuihin.

Tarjolla on siipien lisäksi tietysti myös laaja valikoima muita pikkujouluihin sopivia herkkuja, kuten sormisyötävää, burgereita ja jäätelöannoksia. Rennon syötävän kanssa nautittavaksi Speakeasystä löytyy erilaisia oluita, siidereitä, viinejä ja virvoitusjuomia.

Speakeasy Kluuvi palvelee tiistaista lauantaihin aina iltayhteentoista saakka, joten täällä voit jatkaa iltaa rennoissa tunnelmissa pidempäänkin.

Tutustu Speakeasyyn
 

Subway

 • Mitä: Leipiä jokaiseen makuun
 • Kenelle: Toimistossa juhliville

Kuva: Laura Matilainen

Subwaysta saat tilattua helposti maistuvat tarjoilut isommallekin porukalle. Aina toimiva valinta on subitarjotin, jonka leivät katoavat taatusti nopeasti parempiin suihin.
Jos haluat järjestää todella näyttävän tarjoilun, kannattaa laittaa jättisubi tilaukseen. Kookkain vaihtoehto, jopa 24 hengelle sopiva 180 senttinen leipä on jo itsessään ohjelmanumero, joka jää taatusti juhlijoiden mieliin pitkäksikin aikaa.

Jälkiruoaksi nautitaan tietenkin vastapaistettuja cookieita, joita saa myös isommalle porukalle sopivissa plattereissa.

Tutustu Subwayhin
 

The Other One Thai Kitchen

 • Mitä: Autenttisia thaimaalaisia makuelämyksiä
 • Kenelle: Tunnelmoijille

Kuva: Laura Matilainen

Autenttisia thaimaalaisia makuelämyksiä tarjoileva The Other One Thai Kitchen on tunnelmallinen ja viihtyisä ravintola, jossa on hyvä kokoontua isommankin seurueen kesken. Ravintolan ruokalistalta jokainen löytää taatusti omat suosikkinsa, sillä valinnanvaraa riittää aina kotitekoisista curryista nuudeleihin ja street foodiin.

Ainutlaatuisten makuelämysten rinnalla maistuvat tietenkin ravintolan tarjoamat upeat cocktailit, joilla on hyvä skoolata pikkujoulujen kunniaksi.

Tutustu The Other One Thai Kitcheniin
 

The South India

 • Mitä: Uniikkeja eteläisen Intian makuja
 • Kenelle: Kokeilunhaluisille juhlijoille

Kuva: Laura Matilainen

Tunnelmallinen The South India ei ole mikä tahansa intialainen ravintola, vaan uniikkeja, eteläintialaisia makuelämyksiä tarjoileva kohde. Tähän viihtyisään ravintolaan astuttaessa huolet ja murheet jäävät hetkessä taakse, ja voit keskittyä siihen kaikkein tärkeimpään: yhdessäoloon ja herkulliseen ruokaan.

Monipuoliselta ruokalistalta löytyy laaja kattaus erilaisia menukokonaisuuksia kuin yksittäisiä annoksia. Uusia makuelämyksiä etsivien kannattaakin tilata pöytään joukko erilaisia annoksia seurueen kesken jaettaviksi.

Ravintola on auki maanantaista lauantaihin aina iltayhteentoista saakka, joten illanvieton loppumista lyhyeen ei tarvitse The South Indiassa pelätä.

Tutustu The South Indiaan
 

Vegoshi

 • Mitä: Kasvipohjaista aasialaista ruokaa
 • Kenelle: Ruoan makua ja terveellisyyttä arvostaville

Kuva: Laura Matilainen

Kuka sanoo, että pikkujouluherkkujen täytyy olla raskaita? Aasialaisiin makumaailmoihin keskittynyt Vegoshi tarjoaa terveellistä ruokaa, joka on niin hyvää, ettei se edes tunnu terveelliseltä - maista vaikka!

Vegoshin ruokalistalta löytyy erilaisia kulhoja, sushirullia, lisukkeita ja jälkiruokia, ja kaikki annokset valmistetaan vegaanisena. Vegoshi onkin erinomainen valinta silloin, kun etsit seurueen kaikille jäsenille sopivaa ruokaa mausta tinkimättä.

Yksi tämän ravintolan ehdottomia valttikortteja ovat maukkaat cocktailit ja mocktailit, jotka kruunaavat pikkujouluaterian toden teolla. Kannattaa maistaa myös Vegoshin ihania limonadeja.

Tutustu Vegoshiin
 

Wok & Noodle

 • Mitä: Aasialaisia makuja
 • Kenelle: Opiskelijoille ja erilaisia makuelämyksiä kaipaavalle

Kuva: Laura Matilainen

Haluatko lähteä kokemaan jotain uutta? Jos perinteiset pikkujouluruoat kyllästyttävät, kannattaa ottaa suunnaksi helmikuussa Kluuviin avautunut, aitoihin aasialaisiin makumaailmoihin keskittynyt Wok & Noodle -ravintola.

Ravintolan ruokalistalta löydät laajan valikoiman erilaisia nuudeliannoksia, wokkeja, curryja ja salaatteja. Wok & Noodle -ravintolassa jokainen voi helposti koota ruokalistalta juuri omaan makuun ja nälkätilanteeseen sopivan annoksen - helppoa ja kätevää!

Opiskelijat huomio! Helsingin yliopiston opiskelijat saavat 20 prosenttia alennusta ravintolan listahinnoista. Tämä kannattaa pitää mielessä illanviettokohdetta etsiessä.

Lue lisää Wok & Noodlesta.

1 kommentti

SaraPepp

16.12.2021 01:04

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://SaraPeppus.goshrink.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi