Pikseli Arcade: Virtuaalimaailman elämykset saapuvat Isoon Omenaan

Espoossa avataan perjantaina uusi virtuaalipuisto, jossa pääsee ihmettelemään toisia ulottuvuuksia.

Ison Omenan Pikseli Arcade aukeaa 1.9.
Ison Omenan Pikseli Arcade aukeaa 1.9. Kuva: Pikseli Arcade

Isoon Omenaan on rantautunut todellinen toisten ulottuvuuksien maailma, Pikseli Arcade, kun 450 neliöinen lounge avaa ovensa tänään. Lounge kätkee sisäänsä kaiken kaikkiaan 18 pelitilaa, neuvotteluhuoneita sekä suuret oleskelutilat. Virtuaalipuisto on varusteltu tehokkailla pelikoneilla sekä HTC Vive -virtuaalilaseilla. Virtuaalitodellisuuslaitteiden avulla pääsee kokemaan huimia asioita, esimerkiksi kokea kiipeilyä Mount Everestillä, puolustaa linnoitusta örkeiltä jousipyssyn avulla tai lennellä rakettirepulla pilvenpiirtäjien lomassa. Pelaamisen lisäksi Arcadessa on mahdollista katsoa myös virtuaalisia elokuvia!

Pikseli käynnisti toimintansa jo tammikuussa avaamalla pelihallin Vantaan Viihdekeskus Flamingoon. Vuoden 2017 aikana erilaisista virtuaalitodellisuuden elämyksistä on nauttinut noin 10 000 henkilöä.

”Kokemuksemme Flamingossa osoittavat, että Pikselin kaltaisille virtuaalipuistoille on tilausta. Teknologia alkaa jo yleistyä, mutta harvalla on silti mahdollisuutta hankkia kalliita ja tilaa vieviä laitteita kotiinsa. Meille on helppo tulla kokeilemaan uusimpia pelejä ja virtuaalitodellisuuden laitteita,” kertoo Kari Koivisto, toinen Pikseli Arcaden perustajista.

Pikseli Iso Omena, Piispansilta 13, Espoo

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi