Pizzaa ja luistelua Rautatientorilla

Pop up -tapahtuma järjestetään maaliskuun puolessa välissä.

Kuva: © Anna-Mari West - Fotolia.com

Jääpuisto Helsingin Rautatientorilla muuttuu maaliskuussa tunnelmalliseksi pop up -pizzeriaksi, jossa nautitaan italialaisista mauista viikon ajan. Jääpuiston lämpimän kahvilan lisäksi pizzeria levittäytyy ulkoterassille, johon voi istahtaa keskelle kaupungin vilinää vaikka luistimet jalassa. Keskelle kaupunkia nouseva pop up -ravintola tarjoaa eväät myös erilaiselle lounashetkelle: talviurheilu virkistää mielen samalla kun pizza täyttää kurnivat vatsat.

Pop up -pizzerian toteuttaa Dr. Oetker. Pizzanmaistelun ohessa on ajatuksena nostaa tietoisuutta perheen yhteisen ajan merkityksestä. Tunnelmoinnin ohella tarjoillaan ensimmäiset maistiaiset Dr. Oetkerin uudesta, isommasta Rustica-pizzasta. Mukana herkuttelussa on SOS-Lapsikylä, ja pop up -viikon ajan Jääpuiston-kävijät voivat antaa oman panoksensa lapsikylien toimintaan osallistumalla lapsiperheitä tukevaan keräykseen.

Pop up -pizzeria on avoinna Jääpuistossa Helsingin Rautatientorilla 15.–23.3. Ravintolaan ja terassille on vapaa pääsy, ja luistelemaan pääsee Jääpuiston pääsylipulla (aikuiset 6 €, lapset ja alennusryhmät 4 €, luistinvuokra 5 €). Pizzeria on avoinna Jääpuiston aukioloaikoina ma­­–pe 11–21, la 10–21 ja su 10–18 (kahvila avoinna klo 19 asti).

Pop up -viikon tapahtumia Jääpuistossa:

  • La–su 16.–17.3. klo 13–14 Yhteistä aikaa -luisteluleikkejä koko perheelle
  • Ke 20.3. klo 19–20 Metron Mikki auki -klubi: Lara C, vapaa pääsy
  • Pe 21.3. klo 18–21 levyjä soittaa DJ Wagner, vapaa pääsy
  • La–su 22.–23.3. klo 13–14 Yhteistä aikaa -luisteluleikkejä koko perheelle

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi