PME Block Party aloittaa Hernesaaren rannassa heinäkuussa

JVG:n levymerkin bileissä esiintyy koko artistikaarti.

JVG
JVG Kuva: Andrei6000

JVG:n poikien perustama levymerkki Pinnacle music & Entertainment, Blockfest ja Live Nation yhdistävät taitonsa ja järjestävät PME Block Party -bileet Helsingin Hernesaaressa 14 heinäkuuta.

Bileet ovat alku vuotuiselle tapahtumalle, jossa esiintyy koko PME:n artistikaarti. Ensinäyttämökseen bileet saavat uudistetun Hernesaaren rannan.

Tiedossa on kovaa menoa, sillä PME:n bilelavalle nousee tietenkin itse JVG ja suursuosiossa oleva Reino Nordin ja tämän hetken kuumimpiin kotimaisiin räppäreihin lukeutuva Tippa-T. Lavalla on myös muutkin PME:n artistit Gracias, Pajafella, Gettomassa, Töölön Ketterä, Elias Gould ja SMC Hoodratsista tuttu Avionin Prinssi, joka julkaisi VilleGallen kanssa uuden Niin gimis on Stadi  -singlen perjantaina 29.huhtikuuta.

Hyvistä levysoundien taioista vastaavat DJ:t Double M ja Misterhustla. Tapahtuman sivuilla kerrotaan myös mukana olevan yllätysvieraita.

”Me tykätään tehdä asioita yhdessä PME:n jengillä ja kesässä ei oo kauheen montaa tapahtumaa, mihin kaikki pääsee samaan aikaan. Niin päätettiin sit tehä semmonen ite, ja haluttiin tehdä tapahtuma mihin meidän jengi, frendit ja fanit pääsee kaikki hengaa yhes”, kuvailee PME Recordsin operatiivinen johtaja Antti Kosonen.

PME on aloittanu toimintansa vuonna 2012 ja sen perustajina ovat JVG:n Jare Brand ja VIlleGalle, sekä Antti Kosonen ja Andrei Kipahti.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi