Ravintola, jossa ei ole keittiötä, on nyt auki

American Expressin ja Woltin yhteinen Take In -konsepti yhdistää 19 ravintolan ruokalistat yhteiseen tilaan Helsingin keskustassa.

Kirjoitimme jo viime vuonna Helsingin keskustaan avautuvasta ravintolasta, jolla on valtava menu, muttei ollenkaan keittiötä. Kyseessä on Take In -niminen konsepti, jonka takana on American Express ja ruoan kuljetuspalvelu Wolt. "Raflassa" ei ole keittiötä, koska sapuskat tilataan Woltin kautta – ilman kuljetusmaksua.

Take In tarjoaa ratkaisun sellaiseen tilanteeseen, jossa porukan jäsenet himoitsevat kaikki erilaista ruokaa. Näin kaveruksilla tai perheillä on mahdollisuus syödä samassa tilassa eri ravintoloiden listoilta. Kuivin suinkaan ei tarvitse olla, sillä tilassa toimii baari, jonka virvokkeita voi ostaa paikan päältä vaikka ruokaa odotellessaan. Baaria pyörittää monipuolisesta olut-, cocktail- ja viinitarjonnastaan tunnettu Latva.

Take Inissä on mukana sellaisiakin ravintoloita, joita ei normaalisti Woltista löydy, kuten Muru, Pastis, KOM ja Ateljé Finne. Nämä ravintolat ovat suunnitelleet konseptiin omat kuljetusta varten optimoidut annoksensa.

Miten homma sitten toimii? Mene Keskuskatu vitoseen, valitse pöytä ja avaa Woltin sovellus. Tilaa ruoat Take In -merkitystä ravintolasta ja merkitse toimitusosotteeksi Keskuskatu 5 ja pöytäsi numero. Nauti baarin antimista odotellessasi, jos haluat. 

Take In, Keskuskatu 5. Avoinna 11.1.– 4.2.2017 maanantaista perjantaihin klo 15–22 (viimeiset ruokatilaukset 20.30) ja lauantaina klo 13–20 (viimeiset ruokatilaukset 17.30).

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi