Keskuskadulle avautuu tila, jossa on maailman suurin menu, muttei ollenkaan keittiötä

American Express ja Wolt avaavat uudenlaista konseptia edustavan ruokailupaikan, joka yhdistää kaupungin ruokatarjontaa.

Kuva: Joshua Resnick / Fotolia

Kun nälkä iskee kaupungilla ja haluaisit sushia, mutta seurueesi jokainen jäsen haluaa jotakin muuta, voi olla vaikea päästä kaikkia tyydyttävään kompromissiin. American Express yhdessä ruuankuljetuspalvelu Woltin kanssa kehittivät konseptin, joka keskittää monen ravintolan tarjonnan yhteen sijaintiin. Paikka, jossa on maailman suurin menu, muttei ollenkaan keittiötä. Mistä on oikein kyse?

Take In tulee olemaan paikka, joka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden nauttia keskustan eri herkuista yhdessä ja samassa tilassa. Parempaa nimeä paikalle ei olisikaan voinut keksiä! Periaatteena on, että ydinkeskustassa sijaitsevaan ruokailupaikkaan saavutaan tilaamaan ruokaa Woltin laajasta tarjonnasta ja näin kaikki saavat herkutella mieleistään ruoka-annosta. Ruokatila avautuu tammikuussa 2017 loppiaisen jälkeen ja se on avoinna neljän viikon ajan. Noin 40 asiakaspaikkainen tila tulisi edustamaan uudenlaista ruokailukonseptia, jossa suurena tekijänä on mobilisaatio.

Yritysten edustajat uskovat, että uudenlainen konsepti voi hyvinkin muokata markkinakenttää. Keskustelua tulevasta konseptista käytiin Keskuskatu 5:ssa, johon tila myöhemmin avautuu. Mukana keskustelussa olivat ammattiherkuttelija Arto Koskelo ja huippukokki Sikke Sumari.

"Tämä on aivan brilliant idea! On niin hyvä idea, että tila saattaa jäädä liian pieneksi. Minä ainakin tulen kokeilemaan", sanoo silmillään tilaa mittaileva Sumari.

Tila sisustetaan ravintolan näköiseksi ja sinne saapuu ulkoistetulta toimijalta täyden palvelun baari, josta voi nauttia drinkkejä ruokailun ohella. Kokeilun ajaksi Woltiin tulee tilattavaksi erikoisannoksia. Ruokailutila tulee pääasiallisesti olemaan after work -paikka, joka on avoinna kello kolmesta kymmeneen ja sinne voi saapua kuka vain.

Se mitä kokeilun jälkeen tapahtuu, on vielä mysteeri. Yritykset kertovat haluavansa innoittaa kokeilulla muitakin toimijoita.

"Kyseessä on kokeilu, jolla haluamme näyttää, että idea toimii. Haluamme tuode esille uudenlaisen mahdollisen konseptin, jossa yritykset tekevät yhteistyötä. Pallo heitetään ilmaan kaikille napattavaksi ja kehitettäväksi", kertoo American Expressiä edustava Mikaela Kaulbars-Staudinger.

Woltin perustajajäsen Juhani Mykkänen ja Amexin edustaja Mikaela Kaulbars-Staudinger Keskuskatu 5:ssa.
Woltin perustajajäsen Juhani Mykkänen ja Amexin edustaja Mikaela Kaulbars-Staudinger Keskuskatu 5:ssa. Kuva: Jessica Sorola

Take In avautuu loppiaisen jälkeen tammikuussa 2017 Keskuskatu 5:een. Avoinna kello 15-22. Yritykset paljastavat aiheesta lisää vuoden vaihteessa.

1 kommentti

nlp

3.11.2016 19:03

Luvassa paljon vaiheilua ja annoskateutta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi