Ravintola Palace avataan uudelleen

Royal Ravintolat ryhtyy pyörittämään ravintolaa ja kokoustiloja, kun Eteläranta 10:n remontti valmistuu.

Eteläranta 10:ssä sijaitseva talo saa julkisivu- ja kattoremonttinsa jälkeen uuden ravintoloitsijan pyörittämään kokous- ja neuvottelutiloja sekä legendaarista ravintola Palacea. Ravintolayhtiö Royal Ravintolat on valittu Elinkeinoelämän keskusliiton ja sen jäsenliittojen neuvottelukeskuksen uudeksi ravintoloitsijaksi elokuun alusta lähtien. Ravintola Palace avautuu uudelleen Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhliksi.

Ravintola Palace, joka sai vuonna 1987 Suomen ensimmäisen Michelin-tähden, suljettiin remontin vuoksi viime joulukuussa. Arkkitehti Viljo Rewellin suunnittelema funktionalistinen rakennus valmistui Helsingin olympialaisten vieraita vastaanottamaan vuonna 1952.  laajassa julkisivu- ja kattoremontissa rakennuksen kaikki ulkopinnat entisöidään. Kymmenennessä kerroksessa sijaitseva arvostettu ravintolatila saa uudistuksen myötä kokonaan uuden ilmeen, sillä sen koko irtaimisto huutokaupattiin joulun tienoilla. Uusi Palace avataan marraskuussa 2017. 

”Palace on iso osa suomalaista ruokakulttuuria ja se on toiminut jo yli puoli vuosisataa yhtenä maamme gastronomian lippulaivoista. Palacessa on syöty satumaisia annoksia ja nautittu jaloja juomia niin kuninkaallisten, presidenttien, huippujohtajien kuin filmitähtienkin parissa. Royal Ravintoloille on kunnia asia olla mukana kirjoittamassa hyvän ruoan ystäville Palacen historiaa myös tulevaisuudessa”, kertoo Royal Ravintolat Oy:n toimitusjohtaja Aku Vikström.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi