Ravintolauutiset: Turku

Anna Abreu jakaa puumerkkejään ennen Börs Night Clubin keikkaa.
Anna Abreu jakaa puumerkkejään ennen Börs Night Clubin keikkaa.

Anna Abreu Börsissä

Night Club Börsissä nähdään keikkoja harvoin, mutta niiden taso on korkea. Lavalla on poikennut mm. Egotrippi, Nylon Beat ja Maija Vilkkumaa. Nyt on vuorossa Anna Abreun ikärajaton keikka. Viime vuoden Idols-kakkonen julkaisi lokakuun lopussa albumin NOW ja marraskuun lopulla oli fanikirjan Aakkoset Annasta Öisiin maanteihin vuoro. Albumi myi hetkessä kultaa eli yli 15 000 kappaletta. Abreu jakaa nimmareita Sokos Wiklundilla klo 16-17. Liput 20 e.
Anna Abreu Börs Night Clubissa 10.12. klo 19.30, Eerikinkatu 10.

Millenniumin synttärit

Turun legendaarinen Club Millennium täyttää kymmenen vuotta! Lukuisia konemusiikkitapahtumia niin Suomessa kuin Iso-Britanniassakin järjestänyt klubi sai esim. kunnian olla ensimmäinen pohjoismainen organisaatio Berliinin Loveparadessa vuonna 2006. Klubin synttäreitä juhlistetaan Åbo Diskotekissa, jossa esiintyy yli 30 DJ:itä, kuten Luka, Cosmo, Miika Kuisma jne. Luvassa siis konemusiikkia ambientista tranceen ja elektrosta souliin. Liput 10 e.
Millennium 10th anniversary Åbo Diskotekissa 6.12. klo 16-04.

Kylpyläbileet Åbossa

Konemusiikin ystävät vetivät energiajuomaa väärään kurkkuun, kun ilmoitettiin, ettei tänä vuonna järjestetä legendaarista Paradise-vesipuistotapahtumaa. Taloudellisten syiden takia tapahtumaa ei nähdä totutusti Caribiassa. ”Varaparadise” yhdistettynä tapahtuman 4-vuotissynttäreihin nähdään sen sijaan Åbo Diskotekissa. Esiintyjät eivät olleet selvillä lehden mennessä painoon, mutta odotettavissa on laadukasta trancea ja teknoa. Liput 7 e.
Paradise-klubin synttärit Åbo Diskotekissa 29.11. klo 22–04, www.abodiskotek.com

Club Deluxe Åbossa

Monessa kaupungissa Suomen suurimmaksi kuukausittaiseksi klubiksi noussut Club Deluxe nähdään Åbo Diskotekissa. Vuonna 2006 perustettu r´n´b- ja hiphop-musiikkiin painottunut klubi on järjestetty lähes sata kertaa. Klubin resident DJ:nä toimii Mista S, joka on palkittu mm. alan harrastajien Basso Gaalassa. Mista S tekee yhteistyötä mm. Jussi 69:n kanssa kokoonpanossa Smash Hit Masters. Klubissa soitetaan uusimpia hittejä Yhdysvalloista, jolloin myös tanssilattia pysyy aina täynnä.
Club Deluxe Åbo Diskotekissa 28.11., Aurakatu 3.

After Work Buffet

Jos työviikko vie mehut ja kotona odottaa vain tiskivuori ja jääkaapin valo, kannattaa arkiviikko päättää After Work Buffetin merkeissä. Buffet on tarjolla perjantaisin klo 15–21 Amarillossa, Edisonissa, Sevillassa, Red Hot Chilissä, ShamRockCafessa ja Oscarin Olohuoneessa. Joka yhdestoista buffet-ruokailu on ilmainen. Ateria maksaa 6,90 e. Edison on muuten siirtynyt DJ-aikaan; musiikista huolehtii DJ joka perjantai ja lauantai klo 22 alkaen.
After Work Buffet perjantaisin klo 15-21, www.hamburgerbors.fi

Dennis-uutta

Pizzeria Dennis tekee pizzansyömisestä helppoa; kotiinkuljetukset keskusta-alueelle ovat ilmaisia loppuvuoden ajan. Tarjous koskee vähintään kahden pizzan tai muun annoksen ostajaa. Lisäksi Linnankadun Denniksen remontti on nyt valmistunut, joten ravintola palvelee asiakkaitaan entistä viihtyisämmissä tiloissa. Marraskuussa vihittiin käyttöön uudistettu ruokalista, jonka uutuuksia ovat mm. antipastot ja valkosipulissa paistetut jättikatkaravun pyrstöt.

Kuultua

Kaupunginteatterin päänäyttämöllä nähdään “Tukkijoella”. Liput 27-35 e. Ensi-ilta on 29.11. klo 19.

Mihin instrumentteja enää tarvitaan? A cappella -lauluyhtye Club For Five esiintyy konserttitalossa 5.12. klo 19. Liput 20 e.

Varissuon kirjastossa osoitteessa Nisse Kavon katu 3 on esillä 5.12. asti valokuvanäyttely jalkapallojoukkue FC Interin kaudesta, joka päättyi Suomen mestaruuteen. Näyttely on ilmainen.

Showhat, jonka Helsingin City-lehti valitsi Kaupungin parhaaksi dragshowksi vuonna 2000, nähdään 8.–13.12. klo 20 Linnateatterissa osoitteessa Linnankatu 31. Esiintymässä drag-virtuoosit Osku Heiskanen ja Jarkko Valtee.

Aboa Vetus & Ars Nova -museossa järjestetään kulttuurikuntokierroksia, joilla unohdetaan vakavamielisyys ja luotetaan omiin aisteihin. Löydä sisäinen museoesineesi -kierros järjestetään 2. ja 9.12. klo 17.30. Mäkin osaisin tehdä ton -kierros järjestetään 4. ja 11.12. klo 17.30. Kierroksille sisäänpääsyn hinnalla.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi