Ravintolauutiset: Turku

Ravintolapäällikkö Otto Salonen tarjoilee kahvia ja kesän erikoisuutta, tölkkiviiniä.
Ravintolapäällikkö Otto Salonen tarjoilee kahvia ja kesän erikoisuutta, tölkkiviiniä.

Salaattia Eerikinkadulta

Uusi salaatti- ja kahvilaravintola Greenz on avannut ovensa Eerikinkadulle. Greenz tarjoilee arkisin lounasta, mutta palvelee salaatinnälkäisiä asiakkaita myös iltaisin. Ravintola on auki joka päivä kahdeksaan saakka. Salaatit kootaan 30 eri raaka-aineesta ja joka aamu leivotaan omatekoista leipää salaattilautasen reunalle. Myös kaikki leipomotuotteet tehdään paikan päällä ja niitä voi tilata myös juhliin. “Alussa pelkäsimme että asiakkaamme olisivat pelkästään naisia, mutta iloksemme noin kolmasosa kävijöistä on ollut miehiä”, kertoo toimitusjohtaja Sami Helle.
Greenz, Eerikinkatu 7

Leffoja Aurorassa

Radissonin Ravintola Aurora tarjoaa leppoisan tavan saattaa raskas viikko päätökseen. Ota mukava asento ravintolan Lounge Barin nojatuolista ja keskity jätti-screeniltä näytettävään ilmaiseen elokuvaan. Samalla voit nauttia Auroran baarin ja keittiön antimista ja erityisistä leffatarjouksista. Ohjelmistossa on kotimaisia ja ulkomaisia, uusia ja vanhoja elokuvia. Elokuun helmenä on 16.8. esitettävä John Travoltan tanssiklassikko Saturday Night Fever.
Leffasunnuntait klo 19  Ravintola Aurorassa, Linnankatu 38

Aasia kirjastokorttelissa

Kiinalainen ja thaimaalainen ravintola China Thai Palace on muuttanut. Aiemmin Valopihalla sijainnut ravintola avasi heinäkuun lopussa uudessa osoitteessa kirjastokorttelissa. Totuttuun tapaan China Thai Palace jatkaa à la carten lisäksi lounaan tarjoilemista arkipäivisin. Lounaalla on aina tarjolla sekä kiinalaisia että thaimaalaisia makuja. Mukaan otetuista annoksista ravintola antaa kymmenen prosentin alennuksen.
China Thai Palace, Kauppiaskatu 1 A

Vaakahuoneen uusi kahvila

Vaakahuoneen paviljonki remontoi kesän kunniaksi Oscars Coffee -kahvilansa. Keskellä terassia oleva kahvila palvelee asiakkaita niin ulos kuin sisään tarjoten koko ravintolan valikoimat erikoiskahveilla ja pehmiksellä höystettynä. Ravintolapäällikkö Otto Salonen kertoo uuden kahvilakatoksen syntyneen amatöörivoimin. “Minä piirsin koko rakennuksen. Rakentaminen tapahtui ravintolan henkilökunnan toimesta.”
Vaakahuoneen Paviljonki, Linnankatu 38

Levyraati palaa tauolta

Dynamon suosittu Levyraati palaa kesätauolta. Totuttuun tapaan yleisö saa tuoda mukanaan omat levyt, joista soitettavat kappaleet valitaan. Koko kansa pääsee myös äänestämään illan parasta musiikkituotosta. Syksyn ensimmäinen Levyraati järjestetään 12.8. jolloin raadissa on vakiojäsen Jori Hulkkosen lisäksi mm. Samae Koskinen. “Kevään viimeinen, helatorstain aattona pidetty Levyraati veti Dynamon aivan täyteen. Koko ajan laajempi kansanjoukko on löytänyt tapahtuman ja vakiokävijöissä on myös viisikymppisiä, jotka eivät muuten Dynamossa käy”, kertoo ravitoloitsija Jussi Lehtinen.
Levyraati Dynamossa, Linnankatu 7

Klubi uudistui

Turun kolmikerroksinen ravintolakokonaisuus Klubi on kesän aikana uudistanut katutason ja toisen kerroksen tilojaan. Kolon tanssilattialle väriä tuovat energiapihit ja modernit parketista välähtelevät led-valot joita ei muualta kaupungista löydy. Toisen kerroksen Ilta-tilan suurin muutos on dj-kopin ja tanssilattian paikan vaihto. Uudistuksen myötä asiakkailla on enemmän tilaa istua ja tanssia.
Klubi,  Humalistonkatu 8a

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi