Ravintolauutiset: Turku

Alvarin baarimikko Saana tarjoilee lämmikettä kylmeneviin iltoihin.
Alvarin baarimikko Saana tarjoilee lämmikettä kylmeneviin iltoihin.

Talvimakuja Alvarissa

Alvar hemmottelee talvioluiden ystäviä, sillä ravintolaan on saapunut seitsemän kylmien ilmojen erikoisolutta. Herkkusuiden kannattaa maistaa esimerkiksi glögimäistä, lämmitettynä tarjottavaa kirsikkaolutta, Liefmans Gluhkriekia, tai 0,75 litran pullossa tulevaa toista belgialaista, vaaleaa ja makeaa La Chouffea. Jottei juomat kilahtelisi liian kovaa, kannattaa maistaa myös Alvarin uutta tapaslajitelmaa, josta löytyy perunasalaattia, oliiveja, juustoja ja muita herkkuja.
Alvar, Humalistonkatu 7

Rento glögimökki

Rento luo kävelykadulle tunnelmaa avaamalla ravintolan eteen glögimökin marraskuisten joulukadun avajaisten yhteydessä. Kolmatta kertaa pystytettävä mökki tarjoilee glögiä, kaakaota ja muita kuumia juomia.
Rento, Yliopistonkatu 23

Virtanen kaupoissa

Lonkeroperheen uutukainen Otto Virtanen on saapunut kauppoihin. Niemensä mukaisesti Virtanen on energiajuoman makuinen lonkero ilman kofeiinia, guaranaa, tauriinia tai muita piristäviä ainesosia.

Lisää liköörimyyntiä

Hallituksen sosiaalipoliittinen ministeriryhmä on hyväksynyt enintään 22 prosenttia vahvojen liköörien vähittäismyynnin suoraan tilaviini- ja sahtiyrityksistä. Myyntioikeuksien laajentamisen tarkoituksena on turvata tilaviiniyrittäjien toimintamahdollisuuksia, lisätä maatilamatkailua sekä parantaa työllisyyttä syrjäseuduilla.

Vuoden olut Pankkiin

Helsinki Beer Festivaaleilla Vuoden olueksi valittu Prykmestar SavuKataja on saapunut Old Bankiin. Vakka-Suomen Panimon valmistaman oluen kypsymistä on saatu odottaa viisi kuukautta. Pankkiin olutta toimitettiin 150 litraa.
Old Bank, Aurakatu 3.

Vippinä Klubille

Klubi arpoo ravintolan sähköpostilistalaisten ja facebook-ryhmän jäsenten kesken Vip-kortin ensi vuodelle. Arvonta suoritetaan 1.1. ja kaikki vuoden loppuun mennessä mukaan ilmoittautuneet ovat mukana arvonnassa.
Klubi, Humalistonkatu 8 a, www.klubi.net

Olutmyynti kasvoi

Alkoholiveron korotus kiihdytti olutmyyntiä. Tammi-syyskuun välisellä ajanjaksolla juomamyynti kasvoi 1,9 prosenttia vuoden takaisesta. Oluen myyntiä kasvatti syyskuun lopussa kuitenkin erityisesti lokakuun alussa tulossa ollut alkoholiveron nosto.

Lisää Kievareita

Laitilan Kievari -erikoisolutsarjaan on lansaarettu seitsemäs olut. Kievari Tuomas on Mild-tyyppinen pintahiivaolut. Vuosi sitten aloitettu olutsarja saa jatko myös ensi vuonna, jolloin on suunnitelmissa lanseerata ainakin neljä uutta Laitilan Kievaria.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi