Ravintolauutiset: Turku

The Onen remontissa myös ravintolapäällikkö Milla Kivinen pääsi vasaran varteen.
The Onen remontissa myös ravintolapäällikkö Milla Kivinen pääsi vasaran varteen.

The One avaa

Ravintola The One avaa joulukuun alussa Humalistonkadulle. Ravintola toimii arkisin klubina, viikonloppuisin ovet avataan myös yökerhon puolelle. Asiakkaille on tarjolla myös tilaussauna ja laaja rommi- sekä konjakkivalikoima. Asiakaspaikkoja ravintolassa on 540.

"Haemme showbaarin tunnelmaa ja panostamme cocktaileihin ja drinkkeihin. Valikoimastamme löytyy myös Turku-menu, tuttuja drinkkejä turkulaisittain. Tavoitteemme on päästä eroon Zanzibarin kalliista maineesta”, sanoo ravintolapäällikkö Milla Kivinen.
The One, Humalistonkatu 7

Kultturikulma avasi

Turku 2011 -säätiö on avannut kulttuuripääkaupungin yleisötilan osoitteessa Kristiinankatu 1. Kulmassa toimii Konvehterian ja Ravintola Hermanin pyörittämä kahvila, sekä design liike. Tilan interiöörisuunnittelusta vastaa Artek.
2011 Kulma, Kristiinankatu 1

Uutta Turun yöhön

Yliopistonkadulle, torin laidalle avautuu joulukuun puolivälissä uusi eurooppalaista, tanssipainotteista klubikulttuuria tarjoava yökerho. Salaperäisen ravintolan nimeä ei vielä ole paljastettu, mutta lisää informaatiota tippuu joulukuun alussa.

Dancing Marina

Aurora on herättänyt henkiin Turun 1980-luvun ykkösyökerhon, Dancing Marinan. Aurorassa diskoillaan 1980-luvun malliin pikkutakki päällä ja kravatti kaulassa. Tarvittaessa vahtimestari lainaa puuttuvat vaatekappaleet.
Dancing Marina lauantaisin klo 20 alkaen, Ravintola Aurorassa, Linnankatu 32, K20

Voittodrinkki Klubilta

Turun Klubin baaritarjoilija Kim Färm on voittanut Bacardi Razz -drinkkikilpailun. Voitto irtosi Rush Martin´s Tea -drinkillä. Voittajadrinkki on luonnollisesti saatavilla Klubilta.
Klubi, Humalistonkatu 8 b

Joulua Lapista

Hartwall on helpottanut joulunodotusta tuomalla kauppoihin talvisen ja tummapaahteisen Lapin Kulta Jouluoluen. Maultaan voimakkaan maltainen ja tasapainoinen oluen tunnistaa kaupasta valkoisesta pullosta ja joulunpunaisesta etiketistä.

Lipeäkalaa Mamista

Ravintola Mami järjestää lipeäkalaillat kahtena joulukuun maanantaina. Tarjolla on lipeäkalaa niin kotimaisin kuin naapureidenkin lisukkein. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaus kannattaa tehdä ajoissa.
Mamin lipeäkalaillat, 7. ja 14.12. klo 18, Linnankatu 3

Linnankadun joulubuffet

Ravintola Linnankatu 3 muuttaa lounaansa joulubuffetiksi 7.12. alkaen. Buffet tarjolla arkisin klo 11–14. Buffetista löytyy mm. taikinoitua villisikapateeta, poronpaistia sekä joululaatikot.
Linnankatu 3, Joulubuffet 45e/hlö.

1 kommentti

moradin

29.11.2009 02:31

en osa sanoa

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi