Ravintolauutiset: Turku

Le Soleil’n sisustukseen on haettu vaikutteita  Dubain Burj Al Arab -hotellista.
Le Soleil’n sisustukseen on haettu vaikutteita Dubain Burj Al Arab -hotellista.

Le Soleil avasi

Naantalin Kylpylään on avattu uusi Le Soleil -ravintola, jossa yhdistyvät aasialaisen, klassisen ranskalaisen ja pohjoismaisen keittiön maut. Ravintolassa on 200 asiakaspaikkaa, joista valiten herkuttelijat pääsevät viettämään intiimiä illallista ikkunapöydässä tai seuraamaan ruoan valmistusta avokeittiön vieressä. Le Solei’n monikansallisuus ei rajoitu pelkästään ruokalistaan, vaan näkyy myös keittiössä. Keittiömestareina toimivat suomalainen Simo Hallikainen ja thaimaalainen Manit Poonhiran.
Le Soleil, Matkailijantie 2

Puisto remontoitu

Börsin legendaarinen puistoravintola on uudistanut valaistuksen, markiisit, äänentoiston sekä kaikki kalusteet. Puiston ruokalista perustuu Oscarin Olohuone ja Keittiö -ravintolan tarjontaan, jossa keskitytään tuoreeseen suomalaiseen kesäsatoon.
Börsin  Puisto, Kauppiaskatu 6

Grill it!

Ravintola Aurora tarjoaa kesällä mahdollisuuden omien ruokien grillaamiseen. Terassille myytävä Weber-menu sisältää ruoan lisäksi Weber Q -grillin ja tarvittavien grillaustarvikkeiden lainan. Grillattavaksi tarjotaan naudan ulkofilettä ja kasviksia. 32 euroa maksavaan menuun kuuluu myös salaatteja, leipää ja perunoita.
Ravintola Aurora, Linnankatu 32

Parasta silakkaa

Naantalin Kylpylän Rantaravintolan Rysäburger on valittu Naantalin kesän 2010 parhaaksi silakkaruoaksi. Rysäburger on ruisleipään valmistettu hampurilainen, jonka täytteenä on ruisjauhoilla leivitettyjä, paistettuja silakoita, uunijuureksia ja savujuustokastiketta.
Rantaravintola, Mannerheiminkatu 2, Naantali

Skumppaa Ruissalossa

Ruissalon niemennokkaan pystytetään Ruisrockin ajaksi samppanjabaari. Laseittain tai pulloissa myytävän Roederer Brut Premierin seuraksi on saatavilla myös Hans Välimäen suunnittelemia tapas-henkisiä ruokia.
Ruisrock 9.–11.7. Ruissalossa

Kuvaa Donna

Ravintolalaiva Donnalla on kesäkuun ajan käynnissä valokuvakilpailu, jossa tarkoituksena on napata kuva itsestään tai jostain Donnaan liittyvästä. Voittajien palkitsemisen lisäksi palkintoja arvotaan kaikkien osallistujien kesken.
Donna, Itäinen Rantakatu

Uutta Aschanissa

Aschan on uudistanut ruokavalikoimaansa. Huippukokki ja televisiosta tuttu Aki Wahlman on suunnitellut kahvilaketjulle uuden salaatti- ja patonkivalikoiman.
http://www.aschan.fi

ALV laskee

Ravintolaruoan ja alkoholittomien juomien arvonlisävero laskee heinäkuun alussa nykyisestä 22 prosentista 13 prosenttiin. Hintojen laskun pitäisi näkyä myös kuluttajille, sillä monet ravintolat ovat ilmoittaneet siirtävänsä veroalen suoraan kuluttajahintoihin.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi