Röh! Taas myydään halvalla sikaa säkissä kulttuuririentoihin.

Sikä säkissä -superviikko tarjoaa vitosella lippuja useiden kymmenien eurojen esityksiin.


Röh! Extemporen ja Cityn Sika säkissä - superviikko alkaa perjantaina 4. huhtikuuta ja ensimmäiset liput tulevat myyntiin tänään tiistaina 1.4.

Sikä säkissä -viikolla saat lunastettua itsellesi viidellä eurolla jopa 48 euron arvoisia lippuja teatteriin, tanssiin, konsertteihin ja keikoille. Kun yhdistät vitosen keikan meneillään oleviin SYÖ!-viikkoihin, saat kattavan illan naurettavan halvalla.

Ennen lipun ostoa saat tietää esityksen alkamisajan ja kaupungin - ja esitys paljastuu viiden euron paikan ostettuasi. Skviik!


Katso lisätiedot ja tartu rohkeasti sikaa korvista!

Tässä palautetta suursuosion saavuttaneelta Sika säkissä -viikolta tammikuussa:

"Esitys yllätti positiivisesti, mukavaa ja kaunista musiikkia ja hienoja videoita taustalla; en tiennyt tästä esiintyjästä etukäteen mitään."

"Hyvät tarjoukset, hyvät esiintyjät; nyt kun tiedän paikan, niin kynnys on matalammalla mennä uudestaan."

"Muhun osu ja uppos tällasena, ihan perfect-tarjous!!"

Tempausviikolle 4.4. -12.4. lippujaan antavat mm: Aleksanterinteatteri, Kulttuurikeskus, Helsinki Dance Company, Sellosali, Juurijuhla, Musiikkiteatteri Kapsäkki, Apinafest, Uuden tanssin keskus Zodiak, Teatteri Takomo, Suomalainen barokkiorkesteri, Teatteri Kultsa, Tanssiteatteri Hurjaruuth, Club Liberté ja Impronation Biennale –improfestivaali ja monet muut.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi