Rony Rex ja Töölön Ketterä yhdistävät voimansa

Talli-klubi starttaa Kutosella perjantaina 1. syyskuuta.

Helsingin klubiskene täyttyy jälleen yhdellä uudella klubilla, joka yhdistää suositun “F*cked It Up” - kappaleen julkaisseen Rony Rexin ja suomigrimen ykkösnimi Töölön Ketterän musiikilliset visiot. Talli on uusi bassline- garage- ja housemusiikkiin keskittyvä tapahtuma, jossa kuullaan tuoreimpia UK-soundeja ja kiinnostavimpia vieraita. 

Klubi saa alkunsa perjantaina 1. syyskuuta Kalliossa, Kuudennella Linjalla. Toinen Tallin perustajista, Rony Rex on tunnettu energisisistä DJ-seteistään ja erikoisiin lokaatioihin sijoittuvista livestreameista, sekä vastikään julkaistusta bassovaikuitteisesta tuotannostaan.

”Olen jo pidemmän aikaa kelannut, että olisi siistiä tehdä keikkailun ja studiotyöskentelyn ohella uutta projektia klubipuolella. Palaset loksahtivat kohdilleen avattuani ideaa Töölön Ketterän kundeille”, Rony Rex fiilistelee.

Töölön Ketterä taas on yleisölle tuttu maan johtavina grime-keisareina sekä TK & ystävät -illoistaan. Ketterän DJ-settejä on ollut mahdollista kuulla esimerkiksi Ruisrockissa.

"Kutonen on vanha kunnon rikospaikka, johon aina palaa. Hyvä fiilis päästä veivaamaan viime aikoina inspannutta musaa ja suosikkeja hyvällä jengillä", Töölön Ketterän Handshaking kertoo.

Rony Rex & Töölön Ketterä: TALLI / Kuudes Linja / 1. syyskuuta

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi