Rouhea Ravintola Roast – yksinkertainen on kaunista bistropubien luvatussa kaupungissa

Tampereen Tammelassa vaikuttava Roast luottaa omaan suoraviivaiseen juttuunsa.

Tampereen ravintolatarjonta on pullollaan kiinnostavia ja tasokkaita bistropubeja. Yksi niistä löytyy Tammelasta, missä Rouhea Ravintola Roast keskittyy tekemään omaa yksinkertaista juttuaan.

“Olemme nimenmukaisesti rouhea ja rento. Rehellistä ruokaa yksinkertaisista, mutta puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista. Siihen vielä päälle asiantunteva ja hyvä palvelu”, tiivistää Niko Roastin tiskin takana.

Roast pitää homman simppelinä ja listalta löytyy oleellinen. Ruokalista on suunniteltu painottaen korkealaatuisia raaka-aineita ja jokaiselle jotakin -mentaliteettia painottaen. Listalta löytyy pihvit, burgerit, kalat, salaatit ja seassa pari kasvisvaihtoehtoa.

Tammelan alueella on muutamia ravintoloita ja lähistöllä paljon kulttuuritarjontaa. Ravintoloiden välillä vallitsee hyvä henki.

“Me suositellaan tosi paljon toisiamme. Tästä on helppo ohjata johonkin toiseen Tammelan ravintolaan, jos meille ei mahdu. Viereinen hotelli suosittelee aina meitä asiakkailleen. Olen huomannut, että Tammelassa tuetaan tosi paljon toisiamme.”

Roastiin ja Tammelaan on helppo tulla esimerkiksi junalla kaupunkiin tullessa. Tampereella voi välttää halutessaan keskustan kokonaan ja viettää päivän esimerkiksi paikallisen urheilun, kulttuurin tai keikkojen parissa. Silloin illallinen Roastissa on kelpo idea, sillä läheltä löytyy Tampere-talo, Pakkahuone ja paljon pubeja, joiden kautta sukkuloida iltaansa läpi.

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi