Santa Fén terassilla maistuu margarita

Meksikolaismeininki on valloittanut sydämet sisäpihaterassilla Helsingin keskustassa.

Kun Aleksanterinkatu 15:n sisäpihan oviaukosta kurkkaa, on vaikea olla astumatta sisään. Varsinkin, jos tykkää lattarirytmeistä, mausteisesta ruoasta ja herkullisista drinkeistä.

Täällä nimittäin sijaitsee värikäs Santa Fé, meksikolaisravintola, joka on herkullisilla mauillaan sulattanut suomalaisten sydämiä jo vuodesta 1990 saakka. Jos tex mex- tai cajunruoat eivät kiinnosta, saa samalla terassilla nauttia myös Grande Grillin ja Pizzeria & Spagetteria Morrison'sin herkuista. Hiljaista iltaa ei tänne kannata tulla viettämään, sillä terassilla syödään ja juodaan livemusiikin tahtiin lähes joka ilta!

Santa Fe on kahminut vuosien varrella kunnioitettavasti sijoja myös Cityn Suuressa Ravintolaäänestyksessä. 2000-luvun alussa se piti parhaan ravintolan ykkössijaa ainakin neljä vuotta putkeen. Eikä ihme - sisäpihan eloisalla terassilla viihtyy niin perheen kesken kuin bileiltana kaveriporukassakin. Lisäksi tämä terde hellii kävijöitä myös sadepäivinä: se on katettu. 

Chilit tanaan ja kannat kattoon - Santa Fé on terassi, joka lämmittää!

Santa Fé, Aleksanterinkatu 15. Tämän ja yli sata muuta helsinkiläistä terassia löydät Cityn legendaarisesta Terassioppaasta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi