Satoi tai paistoi, ota suunnaksi Apollon iltapäiväterassi

Apollo Terrace Barissa voi istua mukavasti pitkän kaavan mukaan päivästä ja säästä riippumatta.

Kaikki toivovat terassipäivälle mahdollisimman hyvää säätä. Koska sää ei ole tilattavissa, joudumme tyytymään siihen mitä saamme. Onneksi me suomalaiset olemme kovaa tekoa, emmekä anna pienen sateen haitata menojamme.

Terassi, joka sopii päivään kuin päivään ja säähän kuin säähän, löytyy kauppakeskus Forumin kyljestä. Apollo Terrace Bar on yksi keskustan bileterasseista, jonka alue on katettu ja varustettu lämpölampuilla. Oikeastaan sateen aikana päällä olevat lämpölamput luovat ihanan trooppisen fiilksen, jossa voi hetken aikaa kuvitella olevansa vaikka Amazonilla.

Apollolla on ikään kuin oma pyhä kolminaisuutensa: Apollo Club, Street Bar ja Terrace Bar. Kaikki palvelevat eri aikoihin ja hieman eri sijainneilla, mutta illan tullen yhdistävät voimansa luovat monipuolisen yökerhokokonaisuuden. 

Vaikka menoa ja meininkiä riittää itse klubilla, on Terrace Bar tämän kesän kultakimpale. Siellä voi viettää yökerhoelämää jo heti töiden jälkeen. Ovet terassille avautuvat kello 16 ja sisään pääsee Kalevankadun puolelta, ravintola Kiilan vierestä. Voit aloittaa ruhtinaallisen terassipäivän suoraan punaiselta matolta, joka johdattaa sinut suloiselle sisäpihalle.

Sisäpihaterassi on sisustettu lukuisilla istumapaikoilla, joiden jokaisen edessä on pöytä juomia varten. Takaseinämältä löytyy isot loossityyliset sohvat, joihin mahtuu isompikin porukka after workeille. Kasvillisuutta terassilla on siellä täällä ja kattoa koristavat ihanat köysilamput.

Biletilaan asiakkaat virittetään sangria- ja mojitokannuilla, joita Apollon terassilta saa alle kahdellakympillä. Tarjoukseen kuuluu punaviini- ja valkoviinisangriat sekä perinteinen mojito. Iso määrä juomaa voi aiheuttaa tarpeen käydä naisten- tai miestenhuoneessa, joka ei Apollossa ole lainkaan ongelma: terassille on rakennettu omat vessat.

Tällä niin sanotulla iltapäiväklubilla on kesän aikana huikeita bileitä, ainakin joka torstai ja sunnuntai. Thursday Tunesissa Tavastian DJ:t soittavat kappaleiden parhaimmistoa viihdyttääkseen Apollo-kansaa ja Afro Sundayn ajaksi terassi muuttuu kuumaveriseksi tanssialustaksi, jossa meno on vilkasta. Tarpeen mukaan terassia pidetään auki jopa aamuneljään.

Punaista mattoa pitkin Apolloon.
Punaista mattoa pitkin Apolloon.

Heti avaamisen hetkellä Apolloon saapui ensimmäiset asiakkaat.
Heti avaamisen hetkellä Apolloon saapui ensimmäiset asiakkaat.

Apollo Terrace Bar (sisäänkäynti Kalevankadulta). Tämän ja yli sata muuta terassia löydät Cityn legendaarisesta Terassioppaasta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi