Sevilla on valopilkku Espanjasta Pasilan betonikeskiössä

Skandityyliin valmistettu espanjalainen ruoka täyttää vatsat.

Yhteistyössä Sokotel.

Ravintolapäällikkö Tomi Seppälä kertoo Sevillan tarjoilevan espanjalaista ruokaa suomalaisille tutulla tavalla.

“Suomalaiset rakastavat Espanjaa, mutta olemme halunneet ottaa siihen ruokaan vähän suomalaisuutta mukaan. Esimerkkinä tästä on listaltamme löytyvä Suomi Tapas -annos. Se koostuu muun muassa ruisleivästä ja muikuista, mutta on hyvin tapastyyliin rakennettu annos”, Seppälä sanoo.

Sevilla on entinen ketjuravintola, mutta nykyään jokainen ravintola on oma yksikkönsä. Ravintolalle on tärkeää, että sinne on helppo tulla.

“Tänne voi tulla yksin, kaksin tai isommallakin porukalla. Espanjalaiseen tyyliin perheiden kanssa liikutaan ja syödään hyvin. Meillä lähdetään siitä, että ruoka on erittäin maukasta. ”

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi