Sinkkujen murhamysteeri-illassa saattaa päästä murhaamaan deittinsä

Uusia ihmisiä on helppo lähestyä roolin takaa, kertoo seksuaalineuvoja Elina Saarenmaa.

Kuva: burnel11 / Fotolia

Helsingissä järjestetään toukokuun lopussa deittitapahtuma, jossa joku murhataan.

Ei kuitenkaan ihan oikeasti. Tietenkään.

“Pyrin saamaan ihmiset tutustumaan toisiinsa murhamysteerin avulla”, kertoo Deittimurhamysteeri-illan järjestäjä, seksuaalineuvoja Elina Saarenmaa.

Deittimurhamysteeri tapahtuu 1920-luvun hengessä Helsingissä tiistaina 31. toukokuuta, mutta juuri muuta siitä ei vielä kerrotakaan. Lipun ostaneelle lähetetään rooli, pukukoodi, käyttäytymisetiketti ja saapumisohjeet salaiseen paikkaan viikkoa ennen murhaa. Liput maksavat 55 euroa, ja niihin sisältyy mahdollisen rakkauden lisäksi ohjelma, naposteltavaa ja maailman parhaana palkittu Napue-ginistä valmistettu gin & tonic. Baarista saa lisää juotavaa erillismaksulla.

Ohjelma on seurustelupainotteinen, joten uusia ihmisiä on helppo lähestyä roolin takaa. Loppuillasta roolit riisutaan, jotta juttelemaan pääsee myös omana itsenään. Tapahtuman järjestäjät pitävät huolen, että toisiinsa ihastuneet ihmiset saavat toistensa yhteystiedot.

“Tällaisia murhamysteereitä järjestetään yleensä vain tilauksesta yrityksille ja ryhmille, joten on kiva kokeilla, miten yksityishenkilöt innostuvat”, Saarenmaa kertoo.

Ohjelma on takuulla kiinnostava, ja vaikkei kumppania löytyisikään, on kokemus varmasti hauska.

“Jos löytää rakkauden, on se plussaa.”

Saarenmaa opiskeli seksuaalineuvojaksi tehtyään puheviestinnän laitokselle gradun friends with benefits -ilmiöstä. Hänellä on myös henkilökohtaista kokemusta ihmisten saattamisessa yhteen. Hän järjestää mielellään sokkotreffejä ystävilleen ja tuttavilleen, ja on jo päässyt pitämään puheita yhdistämiensä paiskuntien häissä.

“Minulla on ihan hyvä saldo”, hän sanoo ja nauraa.

Deittimurhamysteeri-iltaan mahtuu vielä, ja erityisesti miesten toivotaan osallistuvan. Jos tällä kertaa ei ehdi tai mahdu mukaan, huoli pois - lisää on tulossa. Ja jos murhaaminen on makuusi liian rajua, Saarenmaa järjestää myöhemmin myös taide- ja purjehdusaiheisia deitti-iltoja.

Deittimurhamysteeri 31.5. salaisessa paikassa. Liput 55 euroa. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi