Sirkusta Vallisaaren luonnossa

Toukokuussa yleisölle avattu saari toimii metsähenkisen sirkusteoksen lavana.

Vallisaari on jo itsessään käymisen arvoinen paikka. Sen kaunis villi luonto ja vanhat rauniot ovat kaunista katseltavaa saarta ympäri käveltäessä. Nyt Vallisaaressa kannattaa viimeistään käydä, sillä Cirkon StreetCirk -katusirkus järjestää ainutlaatuisen sirkusesityksen kävelyreitin varrelle luonnon helmaan.

Metsä The Forest Project on teos, joka yhdistää taiteen eri osa-alueita sekä toteutusmuotoja, jotka nivoutuvat yhteen metsäteeman ympärille. Projektin toteuttavat kaksi sirkustaiteilijaa Sade Kamppila ja Viivi Roiha. Kolmas päähenkilö tapahtumassa on itse luonto. Taiteilijat ovat työskennelleet ympäri Eurooppaa sirkuksen parissa, ja löysivät yhteisen halun yhdistää sirkusta luonnon kanssa.

Sirkusteoksessa yhdistellään eri sirkuksen osa-alueita, kuten akrobatiaa ilmassa, maassa ja puissa. Metsä - The Forest Projectin pääkaupunkiseudun ensi-ilta on Vallisaaressa lauantaina 27. elokuuta. Samana päivänä vietetään Suomen Luonnon päivää.

Vallisaaressa täytyy noudattaa annettuja turvallisuusohjeita. Saaren joillakin alueilla uskotaan olevan jäänteitä vuonna 1937 tapahtuneesta räjähdyksestä, joten reiteiltä ei saa poistua.

Lue myös artikkeli: Aivan ihana Vallisaari.

Metsä The Forest Project esitykset lauantaina 27. ja sunnuntaina 28. elokuuta. Esitysajat ja liput Ticketmasterista. Ikäsuositus esitykseen 7+.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi