Slayer esiintyy South Park -festareilla

Tamperelaisfestari on julkaissut ensimmäiset esiintyjänsä.

Kuva: South Park -festivaali / Facebook

Tampereen Eteläpuistossa 10.-11. kesäkuuta järjestettävä South Park -festivaali tuo ensi kesänä jälleen kovan artistikattauksen Tampereen Eteläpuistoon. Pääesiintyjäkseen festivaali on kiinnittänyt amerikkalaisen thrash metallin pioneerin, Slayerin. 80-luvun alkupuolelta tahdikkaasti takonut Slayer on julkaissut kaksitoista studioalbumia ja legendaarinen yhtye on kiistatta yksi painavimmista thrash- ja speed metallin vaikuttajista.

Uudemman polven metalliosaamista festivaaleille saapuu edustamaan modernin brittimetallin kärkikastiin kuuluva Bullet for My Valentine, joka on palkintoja niittäen myynyt kultaa ja platinaa ympäri maailmaa. Lisäksi Eteläpuistossa nähdään ruotsalainen melodisen metallin lähettiläs Soilwork, kotimaisen metallin suurnimet Amorphis, Stam1na ja Diablo sekä nousukiidosta nauttiva saksalainen heavymetalyhtye Powerwolf ja amerikkalainen glam-legenda LA. Guns.

Festivaaliliput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Tavallisten lippujen lisäksi tapahtumaan myydään myös VIP-lippuja, joihin sisältyy erikoismenu sekä pääsy aitiopaikan VIP-telttaan.

South Park Tampereella 10.-11.6.2016. Liput alkaen 68 euroa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi