Soundgeist Helsingin bändihaku on käynnissä

Musiikkialan verkostointitapahtumaan voi hakea esiintyjäksi netissä.

Kuva: DWP / Fotolia

Soundgeist Helsinki on uusi musiikkialan tapahtuma bändeille ja musiikin tekijöille, joka järjestetään ensimmäistä kertaa lauantaina 20. helmikuuta Nosturissa. Soundgeist Helsinki kurkistaa musabisneksen bäkkärille. Tapahtuma tarjoaa muusikoille ja alasta kiinnostuneille konkreettisia neuvoja ja arvokkaita kontakteja.

Soundgeist Helsinki yhdistää bisneksen ja bileet. Päivällä ohjelmassa on puheenvuoroja alan ammattilaisilta, artistihaastatteluja, paneeleja, jamit ja live-musiikkia. Puheiden ja paneelien lomassa voi tutustua ständialueeseen, jossa musiikkialan yritykset esittäytyvät.

Illalla lava luovutetaan musiikille, kun lauteille nousevat Likanen Etelä, Shiraz Lane ja kolme bändiä, jotka valitaan nyt alkavan haun päätyttyä. Ikä- tai genrerajoitteita ei ole. Kaikista hakijoista raati valitsee yhteensä kolme bändiä/artistia, jotka pääsevät esiintymään Nosturiin musiikkialan vaikuttajille. Raadissa on mukana Soundgeist Helsingin edustajia, sekä edustajat Stupido Records & Bookingilta ja Sam Agencylta, jotka kumpikin toimivat tapahtuman yhteistyökumppaneina. Viimeinen hakupäivä on 8. joulukuuta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi