Sporttibaarin ei tarvitse olla tunkkainen pubi

BeGood haluaa tarjota terveellisen vaihtoehdon pubisuolaisille ja oluelle.

“Idea lähti siitä, että halusimme tuoda terveellisen vaihtoehto sporttibaarille. Jos halusi katsoa urheilutapahtumaa baarissa, ei ollut koskaan mitään hyvää tarjolla”, sanoo Ray Lindbergyksi BeGoodin perustajista.

Helsingin City Centerin tulokas BeGood nimittää itseään hyvän olon baariksi, jossa yhdistyvät kahvila, lounasravintola ja uudentyyppinen sporttibaari. Liikunnasta ja urheilusta kiinnostuneiden kohtaamispaikkaan voit mennä esimerkiksi kotimatkalla treenien jälkeen katsomaan matsia smoothien voimalla.

“Haluamme murtaa sitä, että sporttibaarin pitäisi olla pubi ja kaljapaikka. Ei sen tarvitse olla tumma ja tunkkainen baari, vaan voi olla freshimpi paikka. Ei hampparia ja kaljaa.”

BeGood löi hynttyyt yhteen smoothie-valmistaja Mmakun kanssa. Listalta löytyy liuta smoothieita, sandwichejä, salaatteja, mehuja, raakaherkkuja ja proteiinijäätelöä. Konsepti hakee vielä muotoaan asiakkaiden toiveiden ja pyörittäjien kokemusten myötä.

“Miten me mukamas oltaisiin ne, jotka tietää tarkkaan, mitä ihmiset haluaa. Baari saakin hakea vielä muotoaan.”

“Meillä oli mielenkiintoinen alku. Mulla oli ajatus terveellisemmästä vaihtoehdosta, mutta kun meidän Mmaku tuli mukaan kumppaniksi, on vedetty vieläkin kovempaa linjaa”, Lindberg sanoo.

Kovempi linja tarkoittaa terveellisempää valikoimaa ja sille on ollut kysyntää jatkuvan hyvinvointibuumin keskellä.

“Ihmiset ovat valmiita maksamaan hieman enemmän, kun he tietävät, että se on terveellistä. Paljon nuoria ihmisiä tulee, jotka tietävät, mitä haluavat. Me tuodaan hardcore-meininkiä mainstreamiksi.”

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi