Stefan's Steakhouse Hankoon

Pihviä purjehdus- ja venekansalle!

Hangon satamaan avataan Stefan's Steakhouse -pihviravintola.
Hangon satamaan avataan Stefan's Steakhouse -pihviravintola. Kuva: HSF

Suomen suurin koti- ja vierasvenesatama HSF avaa kesän 2016 näyttävästi ja maukkaasti. Vuodesta 1938 Hangon kesää ihastuttanut rantaravintola yhdistää voimansa Stefan’s Steakhousen kanssa ja saa samalla entistä näyttävämmän terassin laineiden ylle.

Perjantaista 27. toukokuuta alkaen ravintola HSF tunnetaan nimellä HSF Stefan’s Steakhouse, kun kaupungin suosituimpiin kuuluva ravintola laajentaa toimintaansa. Yhteistyö Stefan’s Steakhousen kanssa tuo palkitun huippukokki Stefan Richterin maankuulut pihvit niin merenkävijöiden kuin maakrapujen lautasille. Ravintola tarjoilee jatkossakin myös perinteisiä suosikkiruokiaan.

Ravintola HSF:n kehitysjohtaja Toni Kallinen kertoo, että kyseessä on odotettu ja historiallinen uudistus.

"On mahtava saada tänne pihvipaikka, jossa on vara valita enemmän kuin muutamasta pihviannoksesta. Stefan’s on taattua laatua, ja on aivan upeaa tuoda tämä ravintolakonsepti purjehdus- ja venekansalle. Kun tulet mereltä, niin kyllä se on kunnon pihvi, jonka haluat. Ja nyt se on mahdollista Suomen eteläisimmässä pihviravintolassa."

Kallinen korostaa, ettei uudistus vaikuta HSF:n muihin toimintoihin: railakkaat juhlat, laituritanssit ja historiallisen ravintolan ainutlaatuinen tunnelma säilyvät ennallaan.

"Jatkossakin kun puhutaan bilettämään lähdöstä, mennään HSF:ään eikä Stefan’siin."

Vieraita odottaa mehevien pihvien lisäksi tulevana kesänä uusi, entistä upeampi HSF, jonka sisustuksen päivityksestä vastaa Jaana Ekman Visionary Design Partners Helsinki Oy:stä.

"Sisustus on tuttu muista Stefan’s Steakhouse -ravintoloista ja klassinen läpi linjan, mutta mukana on nyt myös miljööhön sopivia merellisiä elementtejä. Materiaalit ovat laatupuuta, nahkaa ja pellavaa. Ilme on nuorekas ja raikas."

Liplattelevien laineiden päällä seisova terassi on sekin kokenut muodonmuutoksen.

"Kalustus on uusi, kuten myös loosit. Tämä terassi on Hangon hienoimmalla paikalla oleva ravintolatila", iloitsee Ekman.

Mies nimen takana, huippukokki Stefan Richter, on kuudennesta nimikkoravintolasta innoissaan. Ravintolan menestys piilee kokin mukaan laadukkaassa ja yksinkertaisessa ruoassa, jonka kastikkeet ja lisukkeet asiakas pääsee itse päättämään. Richter on itse viettänyt HSF:llä aikaa useana vuonna, ja hän kertoo, että meren äärellä olut ja ruoka maistuvat paremmalle.

"En ole nähnyt vastaavaa terassia missään. Veikkaan, että ostan asuntoauton ja muutan terassin viereen", kokki veistelee.

Uuden HSF Stefan’s Steakhousen varsinaiset avajaiset järjestään 18. kesäkuuta yhdessä pursiseura Hangö Segelförening 110-vuotisjuhlan kanssa. Tarjolla on laadukasta purtavaa Stefan’sin tapaan ja railakasta juhlamenoa HSF:n tyyliin.

2 kommenttia

Kesähankolainen

28.5.2016 18:50

Toivottavasti hoitavat ravintolan paremmin kuin Rukalla, jossa on jatkuvia ongelmia laadun kanssa. Tosin hinta-laatusuhde on huono kaikissa Steakhouseissa. Helsingissä saa Michelin ravintolassakin menun edullisemmin kuin Stefan's Steakhousessa

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Sjöfararen

31.5.2016 22:47

Kyllä minä mereltä tullessani Hankoon haluan mieluummin Makaronitehtaan pastaa tai Classicista pizzan. Mutta mikäs siinä, kilpailu on ihan hyvä asia.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi