Sulosointuja Turussa

Entisen Rokkibaarin raunioille avattiin syyskuun lopussa Musiikkikahvila Sointu.

Päivällä kahvila, illalla viihtyisä seurusteluravintola.
Päivällä kahvila, illalla viihtyisä seurusteluravintola.

Sulosointuja

Entisen Rokkibaarin raunioille avattiin syyskuun lopussa Musiikkikahvila Sointu. Kahvila ratsastaa siisteydellä, valoisuudella ja laadulla, mutta tietysti myös hyvällä musiikilla. Aamuyhdeksästä eteenpäin kahvihetkeä voi viettää Carolan, Olavin ja Lailan seurassa, kun taas iltakuuden jälkeen musiikkityyli vaihtuu kansainvälisten klassikoiden pariin: jazzia, swingiä, bluesia, motownia yms. Ruokalistalta löytyy niin makeita kuin suolaisiakin herkkuja. Jos haluaa tunnelmoida vanhempaa musiikkia mielummin yöaikaan, on tämä kahvila avoinna viikonloppuisin kahteen ja viikollakin yhteentoista. Pelkkään kahviin ei tarvitse tyytyä, sillä kuppilassa on myös A-oikeudet.
Musiikkikahvila Sointu, Linnankatu 27

Luomua Linnateatterissa

 

Linnateatterin tämän syksy menu on nimetty näyttelijä Valtteri Roihan mukaan. Hänen halustaan lista on koottu luomu- ja lähiruokaa kunnioittaen, ja pääruokana on riistaa. Ja kyse onkin tosiaan lähiruoasta: osa raaka-aineista saadaan teatterin sisäpihan omalta kasvimaalta. Luolamiesmenun ohella voi nauttia Luolamies-näytelmästä.
Linnateatteri, Linnankatu 31

Oscarin brunssi

 

Oscarin Olohuone ja Keittiö tuo tarjontaansa trendikkään sunnuntaibrunssin. Oscarissa tästä päästään nauttimaan joka kuun ensimmäisenä sunnuntaina. Brunssiin kuuluu alkuruokabuffet, pääruoka ja jälkiruokabuffet. Listat ovat nähtävillä netissä.
Oscarin Olohuone ja Keittiö, Kauppiaskatu 6

 

 

Mixaa Ricossa

 

Ricon uudelta ruokalistalta löytyy tätä nykyä mm. low carb -suosituksia. Kovin juttu on kuitenkin mahdollisuus mixata: tarjolla on 14 erilaista makupalaa, joita voi yhdistellä oman mielen mukaan, yksin tai porukalla. Kokeilun arvoisia ovat esimerkiksi pähkinä-broilerivarras ja sweet chili -kastike, tai grillattu halloumi, paholaisen hillo ja rucola.
Rico, Eerikinkatu 12

Burger Party

 

Amarillo on tuonut listoilleen uuden tosimiesten burgerin. La Hamburguesa de los Diablos sisältää yli kilon lihaa, eikä siis ole tarkoitettu ihan pikkumiehisten purtavaksi. Koko annoksen syöjälle on luvassa palkinto: Amarillon T-paita.
Amarillo, Aurakatu 5

Sadonkorjuubuffa

 

Daphnen ruokalistalta voi nyt valita sadonkorjuukauden herkkuja nautittaviksi. Sadonkorjuubuffet-nimellä kulkevaan listaan voi tutustua viikonloppuisin klo 12-17. Buffan myötä Daphnen listoille on lisätty raaka-aineiksi monenlaisia sesongin herkkuja.
Daphne, Linnankatu 72

Piparilonkero

Sinebrycoff tuo jouluksi markkinoille uutuuden: piparin makuisen lonkeron. Kurko Pipari tarjoaa jouluisen vaihtoehdon lonkeron ystäville jo lokakuusta lähtien. Siiderin ystäville on tarjolla tuttu kausisiideri: puolikuiva Golden Cap Winter Apple, joka maistuu omenalta, kanelilta ja inkivääriltä.

Artturin karaoke

 

Pub Port Arthurissa järjestetään joka tors-tai karaokekilpailu, joka kantaa nimeä Artturin Karaokemestari. Jokaisesta osakilpailusta jatkoon pääsee kaksi laulajaa, ja finaali kisataan joulukuussa. Palkintoina on mm. lahjakortti ja studiosessio, joten tähteydestä haaveilevilla on nyt näytön paikka.
Pun Port Arthur, Puutarhakatu 35

 

 

 

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi