Summer Sound lämmittelee konemusan ystäviä klubikiertueella

Kovia nimiä pullollaan olevan festarin ennakkokiertue valloittaa Suomen suurimmat kaupungit.

Alex Kunnari ja itsevarma katse alkaneen kesän seikkailuihin.
Alex Kunnari ja itsevarma katse alkaneen kesän seikkailuihin.

Faithlessin, Swedish House Mafian Steve Angellon ja Axwellin, Tiëston, Knife Partyn sekä liudan muita maailman kovimpia elektronisen tanssimusiikin artisteja Helsingin Messukeskukseen heinäkuun lopussa tuovan Summer Sound -festivaalin meininkiin voi valmistautua festarin ennakkokiertueella.

Kiertue pärähti käyntiin jo toukokuun puolella. Lahdessa, Porissa ja Porvoossa on jo ehditty bailata Summer Sound -fiiliksissä.

Seuraavana etappina on Hämeenlinna, jonne festivaalin puuhamiehinä toimivat, suomalaiselle tanssikansalle erittäin tutut nimet, Heikki L ja Alex Kunnari roudaavat kesäisen soundinsa. DJ-kaksikko lupaa tarjoilla bileissä tämän hetken suurimmat tanssihitit ja suosituimpien artistien uutuudet.

Hämeenlinnassa bailataan siis tulevana lauantaina, 8. kesäkuuta. Sen jälkeen kiertue suuntaa Itä-Suomeen, jossa läpikäydään Kuopio (11.6.), Joensuu (12.6.) ja Lappeenranta (14.6.). Kesäkuun aikana rundi ehtii vielä Seinäjoelle (28.6.) ja Vantaalle (29.6.). Heinäkuussa pyörähdetään Jyväskylässä (12.7.) ja Tampereella (13.7.).

Summer Sound piipahtaa vierailemassa myös parilla muilla festareilla, Summer Upissa Lahdessa (6.7.) ja Tammerfestilla Tampereella (20.7.).

Kesään mahtuu myös merimaisemia, sillä Summer Sound vie väkeä neljä kertaa Tallinnan bileristeilylle. Ensimmäinen risteily järjestetään 21. kesäkuuta ja viimeinen 2. elokuuta festivaalin after partyn merkeissä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi