Sushibar+Wine avaa kesällä uuden raflan Kallioon

Uusi kohde löytyi kehittyvältä Hämeentieltä. Samalla tulee täyteen 10 vuotta sushia ja viiniä, onneksi olkoon!

Andu Westerholm ja Matti Sarkkinen tuovat Sushibar + Winen Kallioon.
Andu Westerholm ja Matti Sarkkinen tuovat Sushibar + Winen Kallioon.

Suosittu sushi- ja viinibaari Sushibar + Wine avaa uuden ravintolan Helsingin Kalliossa loppukesästä. Uudella ravintolalla juhlistetaan ketjuksi kasvaneen ravintolan kymmenvuotista taivalta. Kallion Hämeentielle avattava ravintola on jo viides Sushibar+Wine.

”Helsinki ja tilanne sen ravintola-alalla oli hyvin erilainen, kun lähdimme suunnittelemaan ensimmäistä Sushibar + Wine -ravintolaa Punavuoreen Uudenmaankadulle. Ajatuksena oli, että kunhan emme uskottele olevamme japanilaisia, vaan sen sijaan tuotteen alkuperää kunnioittaen luomme puhtaasti pohjoismaalaisen konseptin ja tarjoamme paikallisille parasta mahdollista, olemme oikealla tiellä. Kymmenen vuotta olemme tehneet jatkuvaa kehitystä, mutta alkuperäinen idea on edelleen vahvasti ajankohtainen ja ystävämme luottavat edelleen meihin. Tämän intohimon voimin Hämeentien tuleva ravintola jatkaa samaa tinkimätöntä perinnettä”, sanoo ravintoloitsija Matti Sarkkinen.

Ravintolan perusajatus on tuottaa kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti käsityönä sushi-annoksia, jotka saavat parikseen niihin sopivat luomuviinit. Ruokakokemusta tukevat taideyhteistyökumppanit ja Kallion uuteen ravintolaan etsitäänkin parhaillaan sopivaa taidetoimijaa.

Westerholmin ja Sarkkisen We Are Group pyörittää Sushibar + Winen lisäksi Storya, Bar Cóneja sekä Vin-Vin ja Bier-Bier -ravintoloita ja Viinitie-viinitukkua. Bar Cón löysi hetki sitten kodin Kallion Fleminginkadulta ja nyt on aika ottaa Kalliota haltuun sushin ja viinin keinoin. Hämeentie menee pian remonttiin ja ravintoloitsijoita kiinnostaakin kehitys, jota alueella tapahtuu.

”Sushibar + Wine on ajaton konsepti, joka haluaa kehittyä ja olennainen osa tätä työtä on seurata asiakkaitamme uusille alueille. Yhtä lailla ajaton itäisen kantakaupungin valtasuoni, Hämeentie, ja Sushibar + Wine sopivat hienosti yhteen. Alueen kehitys ottaa Hämeentien remontin myötä ison harppauksen ja me haluamme olla tässä mukana. Ravintolana vastuumme on nimenomaan paikallisille ja alueella työskenteleville”, toteaa puolestaan Sarkkisen yrittäjäkumppani ja Sushibar + Wine -ravintoloiden toinen omistaja Anders ”Andu” Westerholm.

Sushibar + Wine julkistaa syntymäpäiviensä kunniaksi nostalgisen someprojektin, jossa ravintolan asiakkaita pyydetään jakamaan omia muistojaan ja kokemuksiaan jotka liittyvät Sushibar + Wine -ravintoloihin. Hashtagilla #sushibarwine10v jaetuista muistoista palkitaan kuukausittain tunnelmallisin ravintolan lahjakortilla.
 
"Vaikka olemme innostuneita tulevaisuudesta on tärkeää muistaa myös mennyttä ja mieleenpainuvia hetkiä ystäviemme kanssa. Seurataan mielenkiinnolla minkälaisia timantteja ystävämme jakavat ja ehkäpä niitä voisi jopa taltioida jotenkin”, Andu vihjaa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi