Sushiloungen omistajilta uusi japanilainen ravintola – Latitude 25 tarjoaa okinawalaisia herkkuja ja tuoretta sushia

Latitude 25 Okinawa Restaurant Bar on erikoistunut okinawalaisiin annoksiin.

Latitude 25 Okinawa Restaurant Bar toi okinawalaiset herkut Helsingin ydinkeskustaan.
Latitude 25 Okinawa Restaurant Bar toi okinawalaiset herkut Helsingin ydinkeskustaan. Kuva: Latitude 25 Okinawa Restaurant Bar

Laadukkaista susheistaan tunnettu ja Vantaan parhaaksi sushiravintolaksikin kehuttu Sushilounge on saanut sisarravintolan Etelä-Espan ja Korkeavuorenkadun kulmaan.

Uuden Latitude 25 Okinawa Restaurant Barin ruokalistalta löytyy sushin lisäksi valikoima okinawalaisia erikoisuuksia. Siitä juontaa juurensa myös ravintolan nimi: Latitude 25 eli 25. leveyspiiri viittaa Okinawan maantieteelliseen sijaintiin.

Kuva: Latitude 25 Okinawa Restaurant Bar

Latitude 25:n sushit ovat tuoreita ja käsintehtyjä. Buffetin sijaan tarjolla on valmiita annoskomboja sekä erilaisia sushi-settejä, joista voi koota mieleisensä kokonaisuuden. Sushiannoksia myydään myös mukaan.

Okinawalaisia erikoisuuksia

Paikan erikoisuutena ovat okinawalaiset annokset, joita ei ainakaan ravintoloitsijoiden mukaan löydy muualta Helsingistä. Listalta löytyy muun muassa okinawalaisia pannukakkuja, okinawa-possua sekä okinawalaiseen tyyliin valmistettua soba-nuudelikeittoa.

Okinawa soba on perinteinen okinawalainen nuudeliruoka.
Okinawa soba on perinteinen okinawalainen nuudeliruoka. Kuva: Latitude 25 Okinawa Restaurant Bar

Latitude 25:sta löytyy myös kattava lista vegaanisia annoksia, ja ne on koottu menulla kätevästi omalle sivulleen. Mukana on jopa vegaaninen viinisuositus.

Wakame- ja papaijasalaattien lisäksi pienistä annoksista löytyy vegaanisia kesärullia sekä bataattipannukakkua, pääruokalistalta puolestaan tofu-vihreäpapaijawokkia – jälkkäriä unohtamatta. Myös sushilistalla on saatavilla runsaasti erilaisia vegesusheja.

Latitude 25 Okinawa Restaurant Barin juomavalikoimasta löytyy viinien lisäksi japanilaisia oluita, japanilaista viskiä sekä tietenkin sakea.
Latitude 25 Okinawa Restaurant Barin juomavalikoimasta löytyy viinien lisäksi japanilaisia oluita, japanilaista viskiä sekä tietenkin sakea. Kuva: Latitude 25 Okinawa Restaurant Bar

Latitude 25 Okinawa Restaurant Bar, Korkeavuorenkatu 47 (Etelä-Esplanadi 18), Helsinki

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi