SYÖ! Lahti – Vuosi käyntiin monipuolisella kympin valikoimalla

24.1–6.2. järjestettävässä SYÖ! Lahdessa on mukana tällä kertaa 9 ravintolaa.

Social Burgerjoint saapui syksyllä Lahteen ja on nyt mukana SYÖ!-viikoilla.
Social Burgerjoint saapui syksyllä Lahteen ja on nyt mukana SYÖ!-viikoilla.

SYÖ! Lahti tuo mukanaan taas tuhdin kattauksen kymmenen euron annoksia tuomaan makua säiden puolesta lässähtäneeseen talveen. Lahtelaiseen tapaan mukaan mahtuu paljon herkullisia burgereita, nepalilaista sekä Fafa’sin suosittuja makuja.

Tuhtien burgerien esiinmarssi

Hampurilainen on SYÖ!-viikkojen ajaton klassikko. Tällä kertaa herkullisia burgereita tarjoilevat Bus Burger Salpakangas ja Savontie, Bar Loosister, SYÖ!-viikkojen tulokas Social Burgerjoint sekä Sport & Music Bar Peluri.

Bus Burgerin burgerina toimii Classic Burger -ateria, maalaisranskalaisilla, dipillä ja juomalla. Burgeraterian lisäksi tarjolla on Chicken nachot eli broilerinfileen kanssa tarjoillut nachot sekä ribs-kori maalaisranskalaisilla.

Bar Loosister tarjoilee SYÖ!ssä Rock Burgerin, joka kätkee sisäänsä kotimaisen jauhelihapihvin, karamellisipulia, tomaattia, pekonia, salaattia ja cheddarjuustoa. Rokkiburgerin lisäksi Loosisterin SYÖ!-listalta löytyy avocado-pizza sekä spicy caesar salad.

Social Burgerjointin burgerina toimii SYÖ!-viikoilla Bronx Burger, jonka saa myös vegebronx-versiona. Hampparit saavat kaverikseen ranskalaiset ja tarjous on voimassa myös lounasaikaan.

Sport & Music Bar Pelurissa luotetaan SYÖ!-viikoilla korisdiggarin burgeriin, joka sopii erinomaisesti väkevän palloilukaupungin kattaukseen. Korisdiggarin burgerin ohella kympillä irtoaa myös pelurin pippurileike.

Pelurin pippurileike.
Pelurin pippurileike.

Fafa’s mukana kahdella ravintolalla

Tällä kertaa Fafa’s tuo SYÖ!-viikoille myös Karismasta löytyvän ravintolansa. Kympin annoksina toimivat falafel ja hummus -pita, falafel ja halloumi -pita tai Fafa’sin meze-salaatti. Kaikkiin annoksiin kuuluu juoma ja pitat saavat kaverikseen myös ranskalaiset.

Nepalilaista laatua

Lahden laadukkaat nepalilaiset Sagun ja Royal Gurkha ovat myös mukana ja annokset edustavat tuttua historiallista osaamista ja ruokakulttuuria. Sagunin annoksina ovat tällä kertaa butter chicken tikka, jättirapumasala tai palak paneer -tuorejuustoannos. Naan-leivän ja raita-kastikkeen kanssa tarjoiltavat annokset ovat tarjolla kympillä myös lounasaikaan.

Royal Gurkhan SYÖ!-annokset ovat chicken korma, royal shrimp tai kasvissyöjille sopiva tofu tikka masala.

 

SYÖ!-viikot 24. tammikuuta – 6. helmikuuta 2020 Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Turussa, Tampereella, Lahdessa ja Tallinnassa. Tsekkaa kaikki kympin annokset: www.syö10.fi. Jätä kuva SYÖ!-raflasta hashtagilla #SYÖ10

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi