SYÖ! Turku tulee taas kaupunkiin - näitä kympin tarjouksia ei kannata missata!

SYÖ!-viikkoja vietetään jälleen Turussa 4.6.-17.6.2021.

Supersuosituilla SYÖ!-viikoilla on jälleen mukana joukko turkulaisia ravintoloita, jotka tarjoavat herkullisia kympin annoksia jokaiseen makuun. Kaikki kampanjassa mukana olevat ravintolat löydät kampanjasivuilta.

Tilaa, nauti paikan päällä tai ota mukaan - ja SYÖ!

Saaristobaari debytoi SYÖ!-viikoilla

Tämän kampanjan uusi tulokas on Kauppatorin laidalla sijaitseva Saaristobaari, joka tarjoaa aitoa kotiruokaa ja renno ympäristön herkkujen nauttimiseen.

Nyt jos koskaan kannattaa lähteä tutustumaan Saaristobaarin tarjontaan, sillä SYÖ!-viikkojen ajan voit testata tässä ravintolassa peräti kolmea erilaista annosta huokeaan kympin hintaan.

Rehellistä kotiruokaa kaipaavan valinta on aina toimiva klassikko; lihapullat perunamuusin ja puolukoiden kera. Rennon ruoan ystävät ilahtuvat pulled pork -burgerista, joka tarjoillaan ranskalaisten ja coleslaw-salaatin kera. Kolmas kympin annos ravintolan oma versio trendikkäästä poke-bowlista. Kyseessä on siis Saaristobowl, jonka täytteeksi voi valita joko lohta tai tofua. Kuulostaa hyvältä, vai mitä?

Saaristobaarissa viihdyt hyvän ruoan ja juoman äärellä.
Saaristobaarissa viihdyt hyvän ruoan ja juoman äärellä. Kuva: Saaristobaari

Tuttuja suosikkeja - mahtavia kympin annoksia

Monet aiemmilta SYÖ!-viikoilta tutut ravintolat tarjoavat jälleen annoksia, joita ei kannata missään nimessä missata. Yksi erinomainen vaihtoehto pihviannosten ystäville on mehevistä liha-annoksistaan kuuluisa Pikku-Torre. Tässä ravintolassa nautit kympillä lehtipihviä ranskalaisten ja maustevoin kera. Tarjolla on myös kevyempi vaihtoehto; kanasalaatti.

Burgerimiehenä tunnetun Akseli Herlevin Naughty BRGR on mukana myös kesäkuun SYÖ!-viikoilla. Kympillä pääset nauttimaan tässä ravintolassa todellista klassikkoa, sinihomejuustoa ja pekonihilloa sisältävää Naughty-burgeria. Burgeri tarjoillaan rapeiden tots-perunoiden kera. Toinen klassikko on pariloitua halloumia ja paholaisen hilloa sisältävä Halloumi BRGR, joka tarjoillaan Cripsy Fries -perunoiden kera. SYÖ!-viikkojen uutuus on KalaKerros -burgeri, joka sisältää rapeaksi friteerattua ja tempuroitua turskafileetä ja kananmuna-remouladekastiketta. Myös tämä herkku tarjoillaan Crispy Fries -perunoiden kera.

KalaKerros-burgeri täytetään paneroidulla turskafileellä.
KalaKerros-burgeri täytetään paneroidulla turskafileellä. Kuva: Naughty BRGR

Huippukokki Michael Björklundin kehittämän ravintolakonseptin ensimmäinen franchising-ravintola, Pub Niska, tarjoaa kympin viikoilla kaksi mahtavaa “peltileipä” vaihtoehtoa kympillä. Tähän ahvenanmaalaiseen pizzaan voit valita täytteeksi joko kanaa, pekonia ja punasipulia tai ilmakuivattua kinkkua ja vuohenjuustoa. Jos et osaa päättää, ota vaikka molemmat!

Kunnon pizzalla herkutellaan myös brittihenkisessä Cup & Pint -ravintolassa, jossa pääset nauttimaan SYÖ!-viikoilla hapanjuuripizzoja todella edullisesti. Kympin hintaan voit valita kolmesta vaihtoehdosta. Onko valintasi kirsikkatomaattia, basilikaa ja mozzarellajuustoa sisältävä Queen Elizabeth vai salamia, sinihomejuustoa ja marinoitua paprikaa sisältävä Prince William vai paahdettua härkistä ja avokadoa sisältävä Princess Anne?

Queen Elizabeth on klassikkopizza parhaimmillaan.
Queen Elizabeth on klassikkopizza parhaimmillaan. Kuva: Cup & Pint

Kunnon burgereita himoitsevien kannattaa suunnata MorriSon’s-ravintolaan, jossa tarjolla on SYÖ!-viikkojen kunniaksi kaikki burgerit, muutamia erikosiburgereita lukuun ottamatta, kympillä. Burgerit tarjoillaan ranskalaisten ja kurkkumajoneesin kera.

Burgeria on tarjolla myös Woolshed - Australian Gastropubissa, jossa Johannesburg-hampurilainen kätkee sisäänsä muun muassa pekonia ja karamellisoitua sipulia. Eikä tässä suinkaan kaikki, sillä ravintola tarjoaa myös kympillä 200 gramman naudanlihapihviä punaviinikastikkeen sekä olutleivitettyä turskaa.

Sushilla, poke bowlilla ja muilla aasialaisilla annoksilla herkutellaan puolestaan Kobe Sushissa. Sushin ja kiinalaisen ruoan ystävät voivat suunnata edulliselle aterialle myös China Thai Palaceen Aurakadulle. Tässä ravintolassa kympillä pääsee herkuttelemaan niin buffetilla, sushi-setillä kuin kana- ja tofuannoksilla.

Maku-ravintolan kanaa ja sitruunaruohoa.
Maku-ravintolan kanaa ja sitruunaruohoa. Kuva: Maku

Aasialaisia makuja on tarjolla myös Maku:ssa, jonka keittiömestarin tavoitteena on tehdä ravintolasta Turun paras aasialainen ravintola. Nyt jos koskaan kannattaa lähteä testaamaan, onko ravintola päässyt tavoitteeseensa. Kympillä pääset maistamaan erilaisia curryja, paistettua porsaanlihaa ja galanga chiliä tai kanaa ja sitruunaruohoa.

Vietnamilaisen ruoan saloihin sinut johdattaa puolestaan vietnamilainen ravintola Kim. SYÖ!-viikkojen aikana pääset maistelemaan kympillä curry-, tofu- ja vehnänuudeliannoksia.

Löysitkö tarjousannosten joukosta jo omat suosikkisi?

2 kommenttia

SaraPepp

16.12.2021 01:25

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://SaraPeppus.goshrink.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Clon1988

26.11.2022 08:19

Wow that's great news you are coming again .so excited .

mybkexperience

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi