SYÖ!-viikot meni Instagramiin

Luvassa maukkaita skaboja ja SYÖ!-viikkojen oleellisimmat herkut.

SYÖ!-viikot on nyt Instagramissa! Tämä feedi tulee olemaan täynnä herkkuja ja tietoa uusimmista SYÖ!-annoksista – ota tili seurantaan niin tiedät mitä Suomen suurimmalla ravintolafestivaalilla on tarjota.

SYÖ!-instasta löydät jatkossa valikoiman kampanjan herkkuja sekä skaboja, jotka todistavat että onnekkaille voi sittenkin olla tarjolla ilmaisia lounaita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rymy-Eetu avasi burgerinsa. Open melted cheese burger on just niin hyvää miltä näyttää #syö10

Henkilön For the Love of Food (@syoviikot) jakama julkaisu

SYÖ!-viikot on taas oven takana, joten on aika alkaa herättelemään ruokahalua ja kaivamaan kymppejä säästöpossusta. Seuraavat SYÖ!-viikot herkutellaan 5.–18. huhtikuuta ja annokset julkaistaan 1. huhtikuuta.

Cityn SYÖ!-viikot on yli 20 vuoden ajan järjestetty ruokafestivaali, jota järjestetään neljässä suomalaisessa kaupungissa. Vuoden 2019 alussa SYÖ! pidettiin ensimmäistä kertaa myös Tallinnassa SÖÖ! Tallinna -nimellä. SYÖ!-viikoilla mukana olevat ravintolat tarjoavat 10 euron annoksia kahden viikon ajan. Mukaan mahtuu valtava määrä herkullista syötävää ja kampanja tarjoaa kohtuullisella ja selkeällä hinnoittelullaan loistavan mahdollisuuden ottaa kaupungin ravintolakenttä haltuun.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi