Taideinstallaatio kahvilassa

Turun uusi kulttuuriareena Logomo saa 16. tammikuuta kahvilan, joka on samalla taideinstallaatio

Logomon kahvila keskittyy esittelemään Varsinais-Suomen ruokakulttuuria.
Logomon kahvila keskittyy esittelemään Varsinais-Suomen ruokakulttuuria.

Logomon kahvila avaa

Turun uusi kulttuuriareena Logomo saa 16. tammikuuta kahvilan, joka on samalla taideinstallaatio. Saksalainen taiteilija Tobias Rehnberger suunnittelee kahvilan sisustuksen. Taidetta ja arkkitehtuuria yhdistelevä tila sisustetaan Artekin huonekaluilla, mutta Rehnberger versioi niistä oman tulkintansa. Aiemmin taiteilija on toteuttanut Artekin kanssa yhteistyössä Kahvila-tilateoksen Venetsian biennaaliin. Logomon kahvilapalveluista vastaa SIS. Deli, joka tarjoilee luomu- ja lähiruokaa esteettisellä silauksella.
Logomon kahvila, Köydenpunojankatu 14

Cupista apu krapulaan

Cup & Pint on aloittanut kaikkien krapulaisten pelastukseksi darrabuffetin hintaan 10,80 euroa. Sunnuntaisin on kello 13–17 tarjolla hodareita, tacoja ja muuta krapularuokaa. Samalla ravintola on viikonloppuisin pidentänyt aukioloaan tunnilla ja on nyt perjantaisin ja lauantaisin auki kolmeen.
Cup & Pint, Humalistonkatu 17

Mansikkaa Novelleen

Hartwall Novelle -tuoteperhe on kasvanut uudella tulokkaalla. Novelle mansikkainen saa makunsa aidoista marjoista ja hedelmistä. Juomassa maistuu makea mansikka ja häivähdys sitruunaa. Novelle Mansikkainen myydään 0,5 litran ja 1,5 litran pulloissa.

Backgammonia Galaxiessa

Biljardiravintola Galaxie Center on aloittanut kerran kuussa järjestettävät backgammon peli-illat. Ravintola kokoaa pelaajat yhteen ja tarjoaa myös pelilaudat. Paikalle voi tulla ilman pelikaveria ja aiempaa kokemusta. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: turku@galaxie.fi.
Galaxie Center, Eerikinkatu 30

Luomukultaa

Lapin Kulta Tuisku on luonnon pintahiivalla valmistettu luomuolut, jota on pantu numeroitu 85 000 pullon erikoiserä. Kaikki oluen valmistukseen käytetyt raaka-aineet ovat luonnonmukaisesti tuotettuja ja humalaa lukuun ottamatta myös kotimaisia. Olut on pakattu posliinikorkeilla suljettuihin puolen litran lasipulloihin.

Tuborg limellä

Carlsbergin tuotekehitystiimi on kehittänyt erityisesti nuorten aikuisten ja naisten makuun sopivan Tuborg Lime Cut -oluen, joka on kevyesti humaloitu, lievästi makea ja limellä maustettu. Olut saapui kauppoihin tammikuun alussa.

Pihviä Aurorasta

Ravintola Aurora viettää pihviviikkoja 19.1.–20.3. Listalta löytyy alkuruoaksi kurpitsakeittoa ja tuoretta kurpitsansiemenleipää, pääruoaksi naudan sisä- ja ulkofileetä, entrecotea, tartarpihviä ja jälkiruoaksi lakritsapannacottaa ja marenkia. Teemaan sopivat viinit tuotetaan itse Firriaton viinitilalta Sicilian maakunnasta Italiasta.
Ravintola Aurora, Linnankatu 32

Mansikka menestyy

Maaliskuussa avattavan Ravintola Pinellan kokki Erik Mansikka on edennyt Vuoden Kokki 2011 -kilpailussa semifinaalivaiheeseen, jossa on mukana 12 kokkia. Semifinaali kisataan 5.2. Ravintolakoulu Perhossa Helsingissä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi