Tallinnan TOP-5 Kesäterassit 2023

Nostimme Tallinnan kävijöille viisi loistavaa terassivinkkiä eri puolilta Tallinnaa.

Listaus on toteutettu yhteistyössä ravintoloiden kanssa.

Tallinna on oiva terassikaupunki kesäisin
Tallinna on oiva terassikaupunki kesäisin

Kuuma terassikesä 2023 on täällä! Tallinnan toinen toistaan upeammat terassit, jotka sijaitsevat niin historiallisen vanhankaupungin kujilla, kuin modernin Rotermannin korttelissa, kutsuvat jälleen viihtymään ja nauttimaan rennosta tunnelmasta viileiden juomien äärelle.

Tallinnassa on monen monta viihtyisää, aurinkoista ja mainioita ruokia ja juomia tarjoilevaa terassia. Raatihuoneentorin terassit lienee Tallinnan tunnetuin paikka nauttia auringosta ja virkistävistä juomista sekä herkullisista ruuista. Tallinnasta löytyy nimittäin niin monta viehättävää paikkaa, jossa kesäpäivää ja -iltaa on mukava viettää.

Kadriorgin SALT-ravintola tarjoaa ranskalaisen katu-brasserien tyyliin suunnitellun terassin, josta avautuu näkymä suoraan kaupungin sydämeen. Kogu puolestaan on kodikas mutta moderni ravintola omalla leipomolla, jossa inspiraatiota ammennetaan Baltian maiden kulttuurista ja elämäntavoista. Vanhankaupungin kujilla kuten 5-tähden Schlössle-hotellin Stenhus-ravintolan kesäpuutarhassa, voit hengähtää väen paljoudesta. Jos kaipaat jotain modernimpaa Tallinnasta, paikkasi on modernin Rotermannin korttelissa, kuten Platz-ravintolassa.

Jos paikan valitseminen tuottaa päänvaivaa, ei hätää! Olemme nimittäin listanneet yhteen terassit, joiden avulla teet kesästäsi taatusti ikimuistoisen. Etsitpä sitten hulppeita merinäköaloja Tallinnan satamaan, helpotusta menojalan vipatukseen trendikkäissä Kalamajan baareissa tai rentoa terassia after workeille, tästä listasta löydät taatusti etsimäsi.

Ps. Talleta tämä lista suosikkeihin, ja terassivinkit ovat aina kätesi ulottuvilla!

Tallinnan parhaat terassit kesällä 2023:

Stenhus

Pühavaimu 13-15, 10123 Tallinn, Estonia

Stenhus ravintolan terassi Tallinassa
Stenhus ravintolan terassi Tallinassa

5-tähden Schlössle-hotellin sisäpihalle, Tallinnan vanhankaupungin sydämeen piiloutuu Stenhus-ravintolan kesäpuutarha, joka uppoutuu vihreyteen ja kukkamereen. Kesäkuukausina vieraita kutsutaan nauttimaan herkullisia gourmet-aterioita joka päivä klo 12:00 - 22:30. Lauantai-iltaisin, alkaen klo 19:00, kesäpuutarhassa on live-musiikkia. Kylmällä tai sateisella säällä voit nautiskella Stenhus-ravintolan kalkkikivikaarien alla. Terassi on myös täydellinen paikka juhlia häitä, syntymäpäiviä ja muita merkittäviä tapahtumia.

Platz

Roseni 7, 10111 Tallinn, Estonia

Platzin terassi Tallinnassa on oiva kohde aurinkoiseen päivään
Platzin terassi Tallinnassa on oiva kohde aurinkoiseen päivään

Platz - sijaitsee modernissa Rotermannin korttelissa, kaupungin sykkivällä alueella. Ravintola on ihanteellinen paikka nopealle liikelounaalle tai oman ajan ottamiseen nauttiakseen mukavasta, monipuolisesta, hemmotteluillallisesta. Ammattitaitoinen palvelu, eurooppalainen ruokavalikoima ja monipuolinen viinilista antavat jokaiselle vieraalle mahdollisuuden löytää omat suosikkimakunsa!

Salt

Vase 14, 10125 Tallinn, Estonia

Palkitun Saltin terassi on todellisille kesäkulinaristeille!
Palkitun Saltin terassi on todellisille kesäkulinaristeille!

Kadriorgin pieni ravintola - SALT, joka on useaan otteeseen palkittu sekä White Guiden että Silver Spoonin toimesta, tarjoaa parhaat maut kesäkuukausina todennäköisesti kaupungin urbaaneimmalla terassilla, joka on kauniisti suunniteltu ranskalaisen katu-brasserien tyyliin. Voit istua aurinkoisella kadulla katsellen kaupungin elämää ja näkymää suoraan kaupungin sydämeen, ja nauttia Saltin keittiön herkkuja kylmän kuohuviinin ja nautittavan palvelun kera.

Kogu Resto & Pagar

Võrgu 6, 10415 Tallinn, Estonia

Kogu Resto & Pagarin coctailit raikastavat kuuman kesäpäivän
Kogu Resto & Pagarin coctailit raikastavat kuuman kesäpäivän

Kogu on kodikas mutta moderni ravintola omalla leipomolla, jossa ammennetaan inspiraatiota Baltian maiden kulttuurista ja elämäntavoista. Kogun on perustanut palkittu virolainen kokki, Pavel Gurjanov, joka on tunnettu innovatiivisesta otteestaan alalla. Gurjanov luottaa ruoanlaitossa huippuraaka-aineisiin, puhtauteen ja kauniiseen esillepanoon.

Koho Restoran

Telliskivi 60-1, 10412 Tallinn, Estonia

Koho restoran terassi sijaitsee Tallinnan juna-aseman läheisyydessä
Koho restoran terassi sijaitsee Tallinnan juna-aseman läheisyydessä

Välimerellisellä otteella varustettu ravintola Koho sijaitsee vanhalla teollisuusalueella Telliskivessä, josta nykypäivänä löytyy lukuisia gallerioita, luovia työpajoja ja design-kauppoja. Kohon menu koostuu muun muassa välimerellisistä risotoista, pastoista sekä pizzoista. Lisäksi listalta löytyy cevicheä sekä klassisia annoksia Euroopasta. Telliskivi on käymisen arvoinen paikka Tallinnassa käydessä ja Koho loistava pysähdyspaikka.

*AVAA KARTTA UUTEEN IKKUNAAN TÄSTÄ*

 

 

2 kommenttia

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi