Tampereella järjestetään maaliskuussa uusi räppifestari

Suomiräpin täyteisessä 03FEST-tapahtumassa nähdään niin tulokkaita kuin veteraanejakin.

Kuva: Daxiao Productions / Fotolia

Ensimmäistä kertaa järjestettävä tamperelainen 03FEST-räppitapahtuma yhdistää suomiräpin pitkän linjan veteraanit ja mielenkiintoisimmat tulokkaat Tampereen Pakkahuoneella ja Klubilla 5. maaliskuuta.

Kaupunkifestivaalin erikoisuutena nähdään harvinainen yhteiskeikka kotimaisen vaihtoehtoräpin kuninkailta, kun Asa ja Laineen Kasperi nousevat samaan aikaan lavalle. Asemansa vakiinnuttaneista nimistä livenä esiintyvät myös kulttihahmo Eevil Stöö, debyyttisoolollaan kansansuosikiksi kohonnut Paperi T, nokkelasta tiputtelustaan tunnettu Tuuttimörkö sekä helsinkiläistynyt räppäri ja tuottaja Kriso K.

Tuoreista nimistä tapahtumaan saapuvat Tulevaisuuden tusina -listauksen kärkikaksikkoon valittu View, yhdysvaltalaiseen Bonesiinkin rinnastettu OD Kokemus sekä jyväskyläläiset Super-Duve ja Big Wallu. Yksipäiväisen festivaalin starttaa Solosen, Kosolan, Jodarokin ja Xmiehen vapaatyyliin painottuva FreeRap-spektaakkeli. Festivaalin visuaalisesta näyttävyydestä vastaa Swäg-kollektiivi ja levylautasten takana häärii puolestaan DJ Polarsoul.

Tapahtuman järjestää tamperelainen 03 Crew -ryhmä, joka on viimeiset kaksi ja puoli vuotta aktivoittanut niin Tampereen kuin Turunkin livetarjontaa rytmimusiikin saralla. Viime syksynä 03 Crew toi myös yhdysvaltalaislegendat Masta Acen ja Necron omille keikoilleen Tampereelle.

03FEST Tullikamarilla 5.3.2016. Lipunmyynti käynnistyy 24.12.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi