Tampereella SYÖdään TAAS kahdeksassa ravintolassa

Mukana on 22 tarjousta, joiden hinnat vaihtelevat 10–14 euron välillä.

Kuva: Naughty BRGR

SYÖ TAAS! -viikkoja vietetään Tampereella 5.–18.6. Tällaista kampanjassa on tarjolla:

Herkkuja moneen hintaan

SYÖ TAAS! -viikoilla tarjoushinta joustaa poikkeuksellisesti ravintoloiden valinnan mukaan. Piemonte luottaa perinteiseen kympin tarjoushintaan tomaattirisoton ja salamipastan voimin. Ohranjyvästä saa 12 eurolla grillipihvin tai nieriää rapukastikkeella. 14 euron panostuksella saa nauttia Plevnan pariloitua broilerin fileetä, BBQ-kastiketta, bataattimuusia sekä paahdettua maissia.

Burgerilla ei voi mennä vikaan

Public House Huurteesta saa kahdenlaisia burgereita: haukiburgerissa maistuu tartar-kastike, kun taas Kakuniburgerin possunkylki höystetään chipotlemajoneesilla. Naughty BRGR on mukana sekä Aleksanterinkadun että Ihkun ravintoloillaan. Listalla on kolme herkullista burgerivaihtoehtoa – klassikko Naughty, rohkeampi Cuban Frita ja Beyond Vegan.

Jos kaipaat vaihtelua, nappaa vaihteeksi hodari. Plevnan versioon kuuluu aurajuustomakkara.

Kuva: Ravintola Piemonte

Makunystyröitä hivelevää vege- ja vegaanitarjontaa

Tampereen ravintolat panostavat ensiluokkaiseen kasvisruokaan. Ohranjyvän risotto tarjoillaan kesäkurpitsan ja sienien kera. Plevnan halloumisalaatista löytyy muun muassa paholaisen hilloa ja viikunabalsamicoa. Kumman raviolit on täytetty yrteillä.

Täysin vegaanisena on saatavilla Gurun kasvissetti, johon kuuluu Lähi-itää henkivän lautasannoksen lisäksi jälkiruoksi minimuffinssi. Huurteen vegaaniburritosta löytyy BBQ-tofua ja muita tex-mex-täytteitä. Nauhty BRGR:n Beyond Vegan täytetään mehevän Beyond-pihvin lisäksi tulisilla lisukkeilla. Kummalla vegaanisia vaihtoehtoja on peräti kaksi: Tres Barrettas on herkullinen kolmen vartaan setti ja Kyttispekkiksiin kuuluu ranskalaisten lisäksi soijachorizoa.

Katso koko SYÖ!-viikkojen lista tästä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi