Tampereelle avataan luovien alojen keskus

Musakeskus Oy tulee sisältämään treenikämppiä, studioita, toimistoja ja ravintolan.

Tampereen Kalevaan avataan kesällä monipuolinen luovien alojen kohtaamispaikka Musakeskus Oy. Musakeskus rakentuu Sammonkadun varrella sijaitsevaan vanhaan Huurteen kiinteistöön, tunnelmalliseen punatiilirakennukseen.

Musakeskus Oy:n kolmeen kerrokseen rakennetaan toimivia kulttuurialojen tiloja: keskukseen aukeaa useampi studio, luovien alojen hub-toimistoja ja työhuoneita, yli kolmekymmentä treenikämppää bändeille ja rakennuksen katutasoon avataan rento ravintola Public House Huurre. Satapaikkaiseen ravintolaan tulee rento street gastro -ruokalista, valikoima pienpanimotuotteita, penkkiurheilua, kulttuuria ja terassi.

"Periaatteena on tuottaa laadukkaita musiikkialan tiloja sekä saattaa yhteen kulttuurin toimijoita ja harrastajia.Toimisto-hubiin haussa on esimerkiksi tapahtumajärjestäjiä, graafikoita, mainosalan osaajia ja ylipäänsä kaikenlaisia luovien alojen toimijoita, joiden on mahdollista toteuttaa yhteisiä projekteja ja pistää yhdessä kaikki häröpalloideat ja makeat ideat myssyyn pyörimään", kertoo yrittäjä Matti Sarin.

Musakeskuksen avajaisia vietetään 29. toukokuuta, jolloin myös ravintola Public House Huurre avaa ovensa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi