Tampereelle avattiin uusi elämyskeskus

Crazy Golfiin ovat kaikki tervetulleita: minigolfia, curlingia, syötävää ja juotavaa kaiken ikäisille.

Kuva: Mikko Taivalkorpi

Tampereen Puutarhakadulle, entisen yökerho Tivolin tiloihin on avattu uudenlainen elämyskeskus. Perjantaina ovensa aukaissut Crazy Golf tarjoilee minigolfia, curlingia, syötävää ja juotavaa sekä näyttävät puitteet kaikenikäisille.

Lähes tuhatneliöinen tila kolmessa kerroksessa tarjoaa kävijöilleen toiminnallista tekemistä iltapäivästä myöhäisiltaan ja viikonloppuisin aina aamukahteen saakka. Kohderyhmänä ovat lapset, nuoret ja aikuiset, perheet, kaveriporukat, työyhteisöt sekä harrasteryhmät.

Elämyskeskuksen yläkerrassa sijaitsee 16-reikäinen minigolfrata, jonka jokainen väylä on varustettu eri teemoin. Pelimaisema vaihtuu jatkuvasti faaraon hautakammiosta aina villiin länteen, mummon kammarista autoromuttamolle, rock'n'roll -miljööstä supersankarien sarjakuvamaailmaan. 

"Rata on täynnä yksityiskohtia ja efektejä. Pelatessa ei siis tiedä, mitä tapahtuu seuraavaksi. Rata on myös suunniteltu siten, että väylät on mahdollista suorittaa monin eri tavoin. Peli on siis joka kerta uusi elämys", lupaa Crazy Golfia operoivan Poolmax Oy:n toimitusjohtaja Hannu Lahtinen.

Alemmista kerroksista löytyy kolme curlingrataa, jotka otetaan käyttöön lokakuun aikana.

"Synteettisellä jäällä, oikeilla kivillä sekä jäähallilavastuksella on jäljitelty aitoa curlingtunnelmaa. Kaksi erillistä curlinghuonetta on mahdollista varata myös yksityiskäyttöön", Lahtinen kertoo.

Tiloissa on anniskeluoikeuksin varusteltu baari, joka tarjoilee laajan skaalan virvokkeita sekä pikkusuolaista. Candy Kingin karkkikeidas puolestaan huolehtii makeannälästä.

"Crazy Golf soveltuu erinomaisesti esimerkiksi työ- ja kaveriporukoiden illanviettopaikaksi. Myös lapsille on oma kabinettinsa lastenjuhlia varten. Tila tarjoaakin monet mahdollisuudet vähän erilaisille pikkujouluille, tykypäiville ja synttäreille, pienryhmistä aina isommallekin porukalle", Lahtinen kertoo.

Lahtisen mukaan toiminnallisuutta ja pelaamista tarjoaville viihdekeskuksille on kysyntää.

"Tänä päivänä aktiviteetit kiinnostavat. Sen on esimerkiksi hyvin osoittanut Hämeenkadulla toimivan Space Bowling & Billiards -viihdekeskuksen suosio."

Crazy Golf -elämyskeskus kuuluu Poolmax Oy:hyn, joka on osa Restamax-konsernia. Yhtiön omistukseen kuuluvat myös Space Bowling & Billiards Hämeenkadulla ja sekä biljardiravintola Galaxie Center Rautatienkadulla.

Crazy Golf, Puutarhakatu 21, Tampere.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi