Tampereelle uusi kaupunkifestari

Uusi cool kesätapahtuma Freedom Festival on toivottu lisä Mansen festariskeneen.

Kuva: Melinda Nagy / Fotolia

Helsingissä on Flow Festival ja Sideways, Turussa H2Ö ja Turku Modern. Ja mitä on Tampereella? No ensi kestästä alkaen siellä on Freedom Festival.

Heinäkuun toisena viikonloppuna järjestettävä kaksipäiväinen Freedom Festival on kaivattu vaihtoehto Tampereen suomirokin-, heavymetalin- ja radioräpintäyteisille kesäisille musiikkitapahtumille. Freedom järjestetään Tampereen Ratinassa, ja muutamia kiinnostavia artisteja on jo julkistettu. Toistaiseksi festareilta on julkistettu koko liuta ajankohtaisia suomalaisesiintyjiä kuten Asa & Band, Plutonium 74, Atomirotta, Elias Gould, Teksti-TV 666, Death Hawks ja Saimaa. Manseen saapuu myös ulkomaisia akteja, kuten tällä viikolla julkistettu brittiläinen Little Simz, ja lisää artistijulkistuksia on luvassa alkuvuodesta 2016.

Oli jo aikakin, että Tampereelle puuhataan kiinnostavaa kaupunkifestaria, jonka kattaus pärjää coolien tapahtumien tarjonnalle muissa kaupungeissa. Hyvä Manse!

Freedom Festival Tampereen Ratinassa 1.-2.7.2016.

(P.S. Tänään torstaina Tikettiin tuli myyntiin pieni määrä varsin edullisia joululippuja. Sopinee Mansen ja musiikin ystävälle lahjaksi!)

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi