Tamperelaisravintola toi ruokaunelmasi toteen: "Helposti ja nopeasti aito Smokehouse BBQ-elämys"

Vuosi sitten Tampereen Tammelaan avautunut Smokehouse Bros on mukana toukokuun SYÖ!-viikoilla.

Tällä hodarilla lähtee nälkä.
Tällä hodarilla lähtee nälkä.

Viime toukokuussa grilliruokaa rakastavien unelmat kävivät toteen, kun autenttisiin Smokehouse- ja BBQ-perinteisiin nojaava Smokehouose Bros avasi ovensa Tammelan puistokadulle. 

Ravintolan ruokalista sisältää monipuolisen valikoiman lihaa, kanaa, makkaroita ja kasviksia, jotka kaikki on valmistettu kypsentäen hitaasti ja matalalla lämmöllä. Talon omaan tapaan valmistetut lisukkeet sekä mutkaton miljöö ja palvelu täydentävät autenttisen BBQ-elämyksen.

Nyt tämän hehkutetun ravintolan herkkuja päästään testaamaan hyvinkin edullisesti, sillä Smokehouse Bros on mukana 17. toukokuuta käynnistyvillä SYÖ!-viikoilla. 

Smokehouse Brosin asiakkaat pääsevät nauttimaan paitsi herkullisesta ruoasta myös rennosta ja viihtyisästä ilmapiiristä.
Smokehouse Brosin asiakkaat pääsevät nauttimaan paitsi herkullisesta ruoasta myös rennosta ja viihtyisästä ilmapiiristä.

Oman savustamon tuotteet helposti saataville

Ravintola haluaa tuoda autenttiset smokehouse- ja BBQ-elämykset kaikkien saataville.

"Kaikilla ihmisillä ei ole mahdollisuutta savustaa ja valmistaa ruokia alusta asti kotona. Siksi loimme Smokehouse Bros -ravintolan. Näin kaikilla on mahdollisuus saavuttaa helposti ja nopeasti aito Smokehouse BBQ-elämys", Mattila Bros. -savustamon toimitusjohtaja Tero Sivula kertoo.

Essi ja Tero Sivula ovat perinteisen Mattilan savustamon yrittäjiä kolmannessa polvessa.
Essi ja Tero Sivula ovat perinteisen Mattilan savustamon yrittäjiä kolmannessa polvessa.

Ravintolan ruoat savustetaan yli 65-vuotisella perinteellä omassa savustomossa Ylöjärvellä, aivan Tampereen kupeessa, josta ne toimitetaan ravintolaan asiakkaiden nautittavaksi.

"Suomeen on jo avattu hienoja savustettuihin tuotteisiin pohjautuvia BBQ-ravintoloita, jotka usein sijaitsevat kaupunkien laitamilla, koska savustaminen kaupungin ytimessä on aika mahdotonta. Tällä täysin uudella toimintamallilla pääsemme tarjoamaan aidon Smokehouse BBQ-elämyksen myös kaupunkien keskustoihin ja kauppakeskuksiin."

Smokehouse Bros on panostanut tarkoin valittuihin raaka-aineisiin ja perinteisiin valmistusmenetelmiin, jotta jokainen ruokailija saisi taatusti maukasta grilliruokaa.
Smokehouse Bros on panostanut tarkoin valittuihin raaka-aineisiin ja perinteisiin valmistusmenetelmiin, jotta jokainen ruokailija saisi taatusti maukasta grilliruokaa.

Ravintolassa asiakkaat saavat ruokansa ravintolan omalta, koulutuksen saaneelta Smokehouse Masterilta, joka leikkaa ja annostelee annokset asiakkaiden valinnan mukaan.

Smokehouose Bros mukana SYÖ!-viikoilla!

Olipa Smokehouse Bros sitten uusi tuttavuus tai jo tutumpi suosikki, tämä ravintola kannattaa ottaa suunnaksi toukokuun viimeisillä viikoilla. SYÖ!-viikkojen ajan pääset nimittäin herkuttelemaan Smokehouse Large Hot Dogilla ja Dollar Chips -perunoilla huokeaan 12 euron hintaan.

SYÖ!-viikot ovat käynnissä 17.-30.5.
SYÖ!-viikot ovat käynnissä 17.-30.5.

Annos sisältää 150 gramman makkaran, jonka pääset valitsemaan astetta tulisemman Red Hotin tai autenttiset Texas BBQ:n väliltä. Hodarin välistä löytyy myös pikkelöityä kurkkua, pikkelöityä punasipulia, coleslawta ja ranch-kastiketta. Komeus tarjoillaan Dollar Chips -perunoiden kera. 

Kaikki SYÖ!-viikoilla mukana olevat ravintolat ja tarjousannokset löydät täältä.

 

1 kommentti

NJMCDirect Website

25.5.2024 08:35

Such colours, many lines, so nice. https://njmcdiirect.org/

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi