Tapahtumahotelli Huone avasi virallisesti ovensa

Konseptia on testattu jo yli sadassa tapahtumassa marraskuusta lähtien.

Tältä näyttää Huoneen Kellaritila.
Tältä näyttää Huoneen Kellaritila.

Helsingin Jätkäsaareen avautui maailman ensimmäiseksi tapahtumahotelliksi tituleerattu Huone. Kyseessä on hotelli, joka käärii kokoukset ja erilaiset tapahtumat uudenlaiseen pakettiin. Huoneesta löytyy kahdeksan erilaista huonetta keskisuurille ryhmille (6-200 vierasta). Hotellissa järjestettyihin tilaisuuksiin kuuluu näyttävien huoneiden lisäksi räätälöity palvelu ja ruokatarjoilut.

"Olen riemuissani, että viiden vuoden suunnittelun tuloksena ja nyt sata tapahtumaa kokeneena voimme jo nähdä, että tapahtumahotelli on konsepti, joka on aidosti uusi palveluntarjoaja ja muuttaa käsitystämme tapahtumien järjestämisestä", sanoo Evon Söderlund, Huoneen perustaja.

Neljän huoneen yhteydestä löytyy saunatilat.
Neljän huoneen yhteydestä löytyy saunatilat.

Huone on saanut inspiraatiota japanilaisista karaokebokseista, joissa karaokehullut japanilaiset laulavat äänet käheinä kultaisia hittejään. Huoneessa ideaa on jalostettu suomalaiseen kulttuuriin sopivaksi.

Metsä-lounge sijaitsee Huoneen keskellä.
Metsä-lounge sijaitsee Huoneen keskellä.

Jätkäsaari valikoitui Huoneen kodiksi eteenpäin menevän meiningin ja hyvien kulkuyhteyksien takia.

"Etsimme yli vuoden verran meille sopivaa paikkaa ja kovan työn tuloksena löysimme Jätkäsaaren. Alueelle on loistavat kulkuyhteydet ja mielenkiintoinen alue kehittyy kovaa tahtia. Välillä tuntuu siltä, että kun kävelee ovesta ulos työpäivän jälkeen, niin viereen on rakennettu taas uusi rakennus", sanoo Jussi Söderlund, Huoneen perustajajäsen.