Teatteri Toivo yhdistää deittailun ja lavataiteen

Jos haluat tutustua uusiin ihmisiin teatterin keinoin, Deittileikit on deittitapahtuma sinulle.

Kuva: marqs / Fotolia

Teatteri Toivon Deittileikit on deittitapahtuma niille, jotka haluavat tutustua itseensä ja uusiin ihmisiin teatterin keinoin. Leikit soveltuvat niin uteliaalle ensikertalaiselle kuin intohimoisimmalle teatterin ystävällekin.

Deittileikit perustuvat Toivon suosittuihin Teatterileikkeihin. Ne muuttuvat 15. joulukuuta deittailijoiden teatterileikeiksi, jossa seuraa etsivät ihmiset kohtaavat toisensa kontakti-improvisaation, liikeharjoitteiden ja ryhmäleikkien avulla.

“Teatterileikkeihin on valittu teatterin vuosituhantisesta perinteestä tehokkaimmat metodit nostaa osallistujien itsetuntemusta, luovuutta ja keskinäistä luottamusta,” kertoo Deittileikkien ohjaaja Sara Salmenmäki.

Teatteri Toivo tunnetaan luonnollisen teatterin metodista. Teatterileikeissä pidetään hauskaa ja luodaan kontakteja, ja kuka tietää - ehkä sytytetään tunteitakin.

“Deittiileikit opettavat miten kontakti luodaan ja miten se pidetään sekä miten luonnollisuus ja olemisen sietämätön keveys kaivetaan ihmisestä kuin ihmisestä esiin.” 

Teatteri Toivo, Telakkakatu 6
Deittileikit tiistaina 15.12. kello 19
Perusliput alk. 15 €, alennusliput alk. 10 €
Ikäraja 18 vuotta

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi