Terassikausi lähtee nyt kunnolla käyntiin – parhaat terassivinkit onnistuneeseen kaupunkikesään!

Kaupunki täyttyy kiinnostavista kesäklubeista.

Bryggeri, Torikorttelit

Bryggerin terassiavajaisia bailataan upealla Torikortteleiden sisäpihalla tänään 31. toukokuuta. Ei huolta,jos et tänään ehdi mestoille, sillä Bryggerissä pidetään bileet joka perjantai after work -aikaan klo 16-21. Homman nimi on Beats & Heat @ beergarden ja luvassa on tuhteja vinyylejä ja rennon letkeää tunnelmaa. Avajaisissa DJ Lord Fatty ottaa kavereidensa kanssa dekit haltuun. Bryggerin kesään mahtuu myös muun muassa Edu Kehäkettusen ja Aleksi Myllykosken iltamat. Juoman kylkeen toimii esimerkiksi kympillä irtoava, yön yli savustettu ja olutglaseerattu Smoky Pork Burger.

Kaivohuone pitää perjantaisin terassinsa auki pilkkuun asti.
Kaivohuone pitää perjantaisin terassinsa auki pilkkuun asti. Kuva: Kaivohuone / Facebook

Kaivohuone

Kaivopuisto

Stadilainen raflalegenda Kaivohuone pitää tänä kesänä ensimmäistä kertaa terassinsa lakimuutosten ansiosta perjantaisin auki neljään asti. Kaivohuoneen kesän jokaisena perjantaina bailataan terassilla Summer Rushin merkeissä ja avajaiset nostattavat tunnelman kattoon 7. kesäkuuta. Musasta vastaa silloin Crito, joka on monelle tuttu hahmo Helsingin yöelämästä. Kaivohuone tuo tänä kesänä myös

Wanha Pehtoori

Haltialan tila

Haltialan tila on ihana kohde esimerkiksi kesäiselle pyöräretkelle. Tilalla pyörii eläimiä ja tarjolla on kivaa ohjelmaa etenkin lapsille. Ravintola Wanha Pehtoori hoitaa oman osansa ja pitää grillin kuumana koko kesän. Kesän tapahtumatarjontaan kuuluu muun muassa kuubalaistyyliset grilli-iltamat ja motoristien kokoontumisia.

Musiikkitalo 

Kansalaistori

Musiikkitalon terassi löytyy paraatipaikalta kaupungin ytimestä ja kiinnostavaa ohjelmaa riittää koko kesäksi. Radio Helsingin kesäklubit valtaavat terassin aina torstaisin ja luvassa on ilmaiskeikkoja maamme kiinnostavimmilta uusilta artisteilta. Elias Gould, Karina ja Pekko Käppi ehtivät jo keikkansa heittää, mutta lauteille nousevat vielä M, Teemu Tanner, Color Dolor, Pesso, Onni Boi, Henna Emilia & Houreet, Hullu Ruusu ja The Hearing. Artistit saavat torstain terassi-illoissa seurakseen Radio Helsingin DJ:t, jotka ovat valinneet myös kesän soittolistat. Menusta löytyy mm. burgereita ja hot dogeja ja torstaisin mahdollisuus kaupunkigrillaamiseen, kun Big Green Egg -grillit ovat kuumana klo 17 – 22.

JVG viettää levynjulkkareitaan aurinkoisissa tunnelmissa Allas Sea Poolilla.
JVG viettää levynjulkkareitaan aurinkoisissa tunnelmissa Allas Sea Poolilla.

Allas Sea Pool

Katajanokka

Allas Sea Poolin kesän keikat pyörähtävät käyntiin heinäkuussa ja luvassa on huippunimiä elokuun lopulle asti. Ibe ja Etta aloittavat menon 10. heinäkuuta ja sen jälkeen lavalle nousevat Popeda, Vesta, Elias Gould, Kuumaa, levyjulkkareita viettävä JVG, Reino Nordin, Olavi Uusivirta, Elastinen, Ismo Alanko, Leavings-orkesteri, Anssi Kela sekä Vesterinen yhtyeineen. Allas Sea Poolin terassireissuun voi yhdistää myös tervehenkistä menoa, sillä mestasta löytyy läpi kesän jooga- ja hyvinvointitapahtumia.

Mummotunneli vetää jengiä vuodesta toiseen.
Mummotunneli vetää jengiä vuodesta toiseen. Kuva: Mummotunneli / Facebook

Mummotunneli

Vanha Kauppakuja

Mummotunnelissa bailataan luonnollisesti rajusti koko kesä. Instituutio on kokenut ison uudistuksen ja ravintolat ovat uusiutuneet kokonaan. Mummotunnelissa bileet jatkuvat aina aamuyöhön asti ja keikkoja on tarjolla melkein jokaiselle päivälle. Kesän kohokohtiin keikkarintamalla kuuluvat Teflon Brothers, Pete Parkkonen, Neljä Ruusua ja Mikko Leppilampi.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi