Teurastamon kesä on täynnä herkullisia tapahtumia – Streetfood Thursday tekee paluun

Katuruokaa, herkkumarkkinoita ja musiikkia, niistä on Teurastamon kesä tehty.

Mitäpä olisi Teurastamon kesä ilman aurinkoa ja ruokarekkoja.
Mitäpä olisi Teurastamon kesä ilman aurinkoa ja ruokarekkoja. Kuva: Teurastamo

Torstaina 31. toukokuuta Teurastamon piha-alueet täyttyvät katuruokakojuista ja ruokarekoista, kun Streetfood Thursday palaa kehiin vuoden tauon jälkeen.

Alueella toimivien ravintoloiden terassit huolehtivat juomatarjonnasta ja tuovat myös annoksiaan teeman mukaisesti ulkona nautittaviksi. Herkuttelijoita viihdyttävät jazzin ja popin välimaastossa liikkuva Linear John sekä Dj Lovroc.

Kuukausittain järjestettävä Streetfood Thursday on vain yksi Teurastamon kesän lukuisista tapahtumista. Ruokateemalla ratsastaa myös Teurastamon herkkumarkkinat, jonka kesäkuun teemana on Grill & Garden. Tuolloin ohjelmassa on kokkausnäytöksiä, haastatteluja ja keskusteluja ruokakulttuurista sekä tietysti reseptejä ja huippuammattilaisten vinkkejä grillaamiseen.

Puutarhateema jatkuu koko kesän. Luomupuutarhuri Kaisa Viitamäen vetämä Salainen Puutarha -projektiin liittyy monenlaista vihertoimintaa, ja pihalle nousee kymmeniä viljelylaatikoita hyötykasveineen. Viitamäen tavoitteena on “Syötävä Teurastamo”.

Teurastamo Jazzissa ja perjantain pihakeikoilla nähdään artisteja kuten Verneri Pohjola, M.A. Numminen, Tuomari Nurmio, Tilhet Pajut ja Muut sekä Steve´n Seagulls. Lastenohjelmaa on luvassa Lasten Lomapäivässä, loppukesästä Teurastamolla juhlitaan Taiteiden yötä Night Marketin merkeissä.

Streetfood Thursday 31. toukokuuta, Teurastamo

Teurastamon Herkkumarkkinat Grill & Garden 9. kesäkuuta, Teurastamo

1 kommentti

fillipyang7

14.1.2023 13:09

Additionally, the organization offers its clients a chance to pick which cheap essay (read more here https://www.sanjuanjournal.com/marketplace/5-best-cheap-essay-writing-services/ ) they need to chip away at their assignment. Having really gotten to know the writing style of a couple of specialists, you should get them doled out to your undertaking. Another heavenly component this help has is the choice to set aside some cash.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi