The Tiger uusiutuu ja muuttuu samalla Spin FM:n kodiksi

Yökerhon toiminta tiivistetään viidenteen kerrokseen.

The Tiger -yökerho uudistuu. Uudistettu Tiger avaa ovensa 31. toukokuuta.

”Tällä kertaa uudistuksessa ei ole kyse niinkään seinistä. Tiivistämme The Tigerin toiminnan viidenteen kerrokseen ja uusimme sisältöä. Luonnollisesti viidenteen kerrokseen tehdään pientä face liftiä samassa yhteydessä,” kertoo the Tigerin ravintolapäällikö Mark Middelton.

Tigerin uudistumisen takana on halu vastata Helsingin yökerhoelämän nykyiseen markkinatilanteeseen ja asiakaskunnan laajentamiseen.

”Markkinatilanne on haastava pääkaupungissa, mutta meillä on hyvät suunnitelmat säilyttää markkinajohtajuuteemme pääkaupungissa. Strategiaamme liittyy uudet yhteistyökuviot, asiakaskunnan laajentaminen ja asiakaspaikkojen sopeuttaminen nykyiseen”, ravintolatoimenjohtaja Mira Ritasmäki kommentoi muutosta.

Tärkeänä uusista yhteistyökuvioista The Tigerin osalta on yhteistyö Spin FM:n kanssa. Kansainväliseen urbaaniin kulttuuriin keskittyvä media Spin FM ja Night People Group aloittivat toukokuussa 2013 tiiviimmän yhteistyön. Spin FM radiokanava siirsi studionsa uudistetun The Tiger yökerhon upeisiin tiloihin Kamppiin, joista aukeavat näkymät Helsingin ylle.

“Spin FM on tottunut uudenlaisiin radiokonsepteihin ollen muutaman vuoden Kauppakeskus Forumin tiloissa, mutta tämä on Suomen ensimmäinen radiokonsepti, jonka toimintaa rakennetaan yökerhon yhteyteen. Olemme innoissamme yhteistyöstä NPG:n kanssa ja saamme varmasti rakennettua hedelmällisen yhteistyön”, Spin FM:n toimitusjohtaja Vesku Matara kommentoi yhteistyötä.

3 kommenttia

purzi

10.5.2013 12:57

on aika hirveä paikka, tuli käytyä siellä viime lauantaina ja tunnin oltuaan niin päätin lähteä. koko paikka oli täynnä ulkomaalaisia josta kaikki oli aivan kaatokännissä ja muutakin epämääräistä jengiä löytyi sieltä. en mene uudestaan... samanlainen paikka kun kaikki muut sedulat, eli täynnä juntteja ketkä luulevat olevansa tärkeitä kun ovat ostannut jonkun "vip" kortin ja pääsevät sillä jonon ohi. eli käyn jatkossakin teatterissa, viinibaareissa ja olutbaareissa!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Turha toivo

10.5.2013 13:39

Tiger oli joskus avatessaan vuonna papu erittäin hieno paikka, mutta sen pilasivat..juu ne. Ei siellä käy enää kukaan ja koko paikka menee ennemmin tai myöhemmiin konkkaan!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Partyhard 19v

28.5.2013 23:38

Tiger menee näköjään vaa huonompaa suuntaa ja missä mä nyt riehun tangoissa?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi