Turkulaiseen Food & Fun -ravintolatapahtumaan pöytävaraukset ja -maksut

TableOnline.fin ja Food & Funin yhteistyön toivotaan johtavan sujuvampiin ennakkovarauksiin myös muissa tapahtumissa.

Kuva: Food & Fun

Pöytävarauspalvelu TableOnline.fi tuo ennakkovaraukset ja -maksut kaikkiin Turussa syyskuussa järjestettävän Food & Fun -ruokafestivaalin illallisravintoloihin. Food & Fun on islantilaisen konseptin mukainen turkulainen ravintolatapahtuma, joka tuo yhteen sekä kansainväliset että paikalliset ruoka- ja cocktailmestarit ja kiinnostavat turkulaiset ravintolat. Järjestyksessään neljäs Food & Fun pidetään 27.9.-1.10., ja mukana on tällä hetkellä yhteensä 11 ruokaravintolaa ja drinkkibaaria. Vierailevat kokit ja drinkkitaiturit luovat paikallisista raaka-aineista ravintoloihin uudenlaisia ruokia ja juomia tapahtumaviikon ajaksi. 

Pöytää varattaessa veloitettavista ennakkomaksuista on ollut sekä ravintola-alalla että asiakaspiireissä viime aikoina paljon keskustelua. Maksujen odotetaan yleistyvän tulevaisuudessa, mutta Food & Fun on ensimmäinen tapahtuma, joka ottaa ne Suomessa ne käyttöön näin laajalti.

"Yhteistyössä TableOnlinen kanssa toteutettavat maksut pienentävät ravintolayrittäjien riskiä lunastamattomiin ja päällekkäisiin varauksiin ja tuovat siten tapahtuman paremmin myös kuluttajien saataville", kertoo Food & Funin tuottaja Jouni Kuru tiedotteessa.

Molemmat toimijat haluavat olla kiinteästi mukana suomalaisen ruokakulttuurin kehittämisessä. Yhteistyö pohjustaa varausten yhteydessä tehtävien maksujen yleistymistä ja mahdollistaa niihin totuttelemisen niin ravintoloille kuin kuluttajillekin. Pöytävarauksia syksyn Food & Fun -ravintoloihin on mahdollista tehdä jo nyt netissä.

Food & Fun 27.9.-1.10.2017 Turussa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi